„Liverpool” įsigis jauną brazilą

Anglijos „Premier” lygos „Liverpool” klubas įsigis Brazilijos (U-20) jaunimo rinktinės kapitoną, „Gremio” klubo saugą Lucasą Leiva (Lucas Pezzini Leiva). Manoma, kad išpirkos suma siekia 7.5 milijonus eurų.

20-ies metų futbolininką, kuris praėjusį sezoną gynė „Gremio” ekipos spalvas ir iškovojo geriausio lygos žaidėjo prizą, norą matyti savo komandos gretose išreiškė keletas Anglijos bei Ispanijos aukščiausio lygio klubų.

„Sandoris su žaidėju ir jo klubu jau užbaigtas ir esu be galo patenkintas, jog jis rungtyniaus mūsų ekipoje”, – oficialiai „Liverpool” klubo svetainei teigė vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas. – „Tai yra aukšto meistriškumo žaidėjas, kurį mes pastebėjome žiūrėdami Brazilijos (U-20) jaunimo rinktinę. Tikime, kad jis turi charakterį ir mentalitetą, kurio reikia rungtyniaujant Anglijoje”.

„Lucas prisijungs prie komandos kito sezono pradžioje. Jis yra universalus žaidėjas, kadangi gali žaisti tiek atakuojančio, tiek gynybinio plano saugu ir manau, kad kitą sezoną jis „Liverpool” komandoje muš įvarčius”, – pridūrė specialistas iš Ispanijos. – „Žinome, kad tai gali užimti nemažai laiko, bet manau, kad kitą sezoną jis gali tapti tokiu žaidėju kaip Stevenas Gerrardas, Javieras Mascherano, Xabi Alonso ar Mohamedas Sissoko”.

Italijos pasą turintis L.Leiva praėjusį sezoną atstovavaudamas „Gremio” komandai sužaidė 32-ejas rungtynes ir pelnė 4 įvarčius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.