„Mis Lietuva 2007” – ginčas dėl grožio

„Mis Lietuva 2007” dizaineriui Ruslanui Rybakovui savaitė prieš renginį – nemigo naktys. Konkurso organizatoriai užsimojo kiekvienam dalyvės pasirodymui scenoje sukurti po skirtingą drabužį.

Dizaineris Ruslanas Rybakovas pirmajam „Mis Lietuva” konkursančių išėjimui į sceną kuria specialias auksines ir sidabrines sukneles, kurias merginos dėvės scenoje žvaigždėto dangaus fone, mėnulio šviesoje. „Pretendentės į „Mis Lietuva” titulą su sidabro ir aukso spalvos suknelėmis atrodys kaip žvaigždės, nusileidusios į žemę. Kartu ir tolimos, kartu ir artimos, nešančios į žemę grožį”, – šią idėją apibūdina Ruslanas Rybakovas. Maudymosi kostiumėlius bikinio konkursui dizaineris specialiai užsakė iš pačių naujausių ir prestižiškiausių kolekcijų.

„Mis Lietuva 2007” vedėja Inga Jankauskaitė per iškilmingą vakarą nuolat keis įvaizdį. Ruslanas Rybakovas Ingai specialiai sukūrė įspūdingą įvairių spalvų šifono suknią, kuriai sunaudojo net 60 metrų medžiagos! Vakaro vedėjai ruošiama juoda klasikinė suknelė ir puošni vakarinė suknia su šleifu transliacijos kulminacijai. Skirtingi kostiumai ir smokingai laukia ir Ingos partnerio renginyje Algio Ramanausko.

Daug dėmesio skiriama ne tik konkursančių ir renginio vedėjų aprangai. Transliacijos režisieriai rengia įspūdingą scenografiją. Audringa ir ilga diskusija kilo dėl… laiptelio.

Renginio režisierius Darius Dapkus „sirgo” už laiptelį vidury „Mis Lietuva” scenos, kuris pagyvintų sceną, leistų skirtingai apšviesti skirtingas stiklinių grindų plokštumas ir puikiai atrodytų per TV.

Tačiau renginio vykdančioji prodiuserė Laura Užupienė, kažkada ragavusi modelio darbo, kategoriškai prieštaravo tokiam sumanymui. Pasak prodiuserės, slidžios stiklinės grindys, aukštakulniai balteliai, didelė įtampa ir laiptelis vidury scenos gali tapti tikru išbandymu.

Grožis grožio konkurse nugalėjo, laiptelis liko, bet merginų repeticijos buvo pailgintos dvejomis dienomis ir prasidėjo nuo pat pirmadienio. Pretendentės į karūną visą savaitę nuo ryto iki vakaro repetuoja „Forum Palace” scenoje.

Režisieriaus ir prodiuserės ginčas baigėsi taikiomis… lažybomis. Vis dėlto, kur ves tas nelemtas laiptelis?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.