„Chelsea” ir „Man Utd” dvikova baigėsi taikiai

Trečiadienį vėlai vakare Anglijos „Premier” lygoje buvo žaidžiamos atidėtos 34-ojo turo varžybos tarp vicečempionų Londono „Chelsea” ir Anglijos čempionų titulą užsitikrinusio „Man Utd” klubo. Mačas baigėsi taikiai rezultatu 0-0.

„Chelsea” 0 – 0 „Man Utd”

„Chelsea”: Cudicini; Diarra (88‘ Morais), Ferreira, Terry, Bridge; Makele, Wright-Phillips, Essien, Mikel (45‘ J.Cole); Kalou, Sinclair (54‘ Sahar)

„Man Utd”: Kuszczak; Lee, Brown, O‘Shea, Heinze (65‘ Carrick); Eagles, Smith, Fletcher, Richardson; Solskjaer, Dong (73‘ Rooney)

Prieš prasidedant rungtynėms „Stamford Bridge” stadione vietos „Chelsea” futbolininkai išsirikiavo aikštėje ir naujuosius Anglijos čempionus „Man Utd” pasitiko plojimais. Abi ekipos pradėjo mačą toli gražu ne pačios stipriausios sudėties.

6-ąją minutę pirmieji progą sukūrė aikštės šeimininkai, kai Johnas Obi Mikelis vienas prieš „Man Utd” vartų sargą Tomašą Kuščaką išvedė Shauną Wrightą-Phillipsą, tačiau pastarojo smūgį legionierius iš Lenkijos atmušė.

Po dešimties minučių po gudraus S.W-Phillipso smūgio iš dešiniojo krašto kamuolys vos neatsidūrė tolimajame viršutinį vartų kampe. Aikštėje vyko apylygis žaidimą ir kartais svečiai sukurdavo pusprogių, iš kurių nieko neišpešdavo. Rimtesnis pavojus prie Carlo Cudicini ginamų vartų iškilo tik 36-tą minutę, kai po Chriso Eagleso pakelto kampinio Johnas Terry galva išmušė kamuolį iš baudos aikštelės, tačiau jį gavęs Alanas Smithas perdavė kamuolį gynėjui Gabrieliui Heinze, kurio jo smūgis tikslo nepasiekė.

Antrame kėlinyje prabėgus penkioms minutėms pavojingą baudos smūgį atliko „raudonųjų velnių” saugas Kieranas Richardsonas, bet kamuolys pralėkė visiškai greta vartų virpsto. Po akimirkos „Man Utd” puolėjas iš Kinijos Dong Fangzhuo bandė permesti kamuolį per C.Cudicini, bet bandymas buvo nesėkmingas.

70-tą minutę „Chelsea” puolėjo Salomono Kalou tolimą „šūvį” pirštų galais nuėmė T.Kuščakas. Po dešimties minučių bene pavojingiausią mačo progą sukūrė „Chelsea” saugas Lassana Diarra, kai netikėtu smūgiu iš už baudos aikštelės prieigų pabandė pasiųsti kamuolį į tolimą vartų kampą, bet T.Kuščakas puikiu šuoliu sugebėjo apginti savo vartus.

Rungtynių pabaigoje šeimininkai dar desperatiškai bandė iškovoti pergalę, bet nepaisant kelių nesusipratimų „Man Utd” baudos aikštelėje ir ne itin patikimo T.Kuščako žaidimu kamuolys į Sero Alekso Fergusono auklėtinių vartų tinklą taip ir neįskriejo – mačas baigėsi be įvarčių.

Kadangi „Man Utd” klubas jau užsitikrino aukso medalius, o „Chelsea” antrąją vietą, lygiosios įtakos turnyrinei lentelei iš esmės nebeturėjo. Visos paskutinio Anglijos „Premier” lygos turo rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.