„AirBaltic” pradeda tiesioginius skrydžius iš Liepojos į Kopenhagą ir Hamburgą

Nuo šiandien oro bendrovė „airBaltic” iš Latvijos kurorto Liepojos pradeda keleivius skraidinti į Kopenhagą ir Hamburgą.

„Tai, kad iš Liepojos buvo pradėti ne tik vietiniai skrydžiai, bet ir dvi naujos tiesioginės kryptys į kitas šalis, rodo Liepojos oro uosto svarbos didėjimą. Atsižvelgiant į žemas „airBaltic” lėktuvų bilietų kainas, Liepoja bus stiprus varžovas kitiems regioniniams oro uostams, tokiems kaip Palanga. Be to, šie nauji „airBaltic” skrydžiai liudija ekonomikos ir turizmo Kuržemėje vystymąsi, panašiai kaip ir Lietuvos vakarinėje dalyje”, – teigė „airBaltic” prezidentas Bertoltas Flickas. Šių naujų skrydžių tvarkaraštis bus paskelbtas gegužės 9 d. Bilietų kainos reisams Liepoja-Hamburgas bus nuo 5 latų, įskaitant oro uosto mokesčius. Į Kopenhagą bus galima nuskristi už 19 latų, įskaitant oro uosto mokesčius.

Latvijos kurortas Liepoja gali pasigirti senomis ir gausiomis kultūros tradicijomis, muzikos festivaliais, savita architektūra. Kuržemė, kaip ir Lietuvos Šiaurės-Vakarų regionas, įžymi savo gražiaisiais smėlėtais paplūdimiais, augmenija ir gyvūnija, puikiomis vietomis tiek aktyviam, tiek ramiam poilsiui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.