Europos dienai – atnaujintas tinklalapis www.euro.lt

Šiandien, gegužės 9 d., pradeda veikti atnaujintas tinklalapis www.euro.lt, informuojantis apie Lietuvos narystę Europos Sąjungoje ir euro įvedimą Lietuvoje. Naujoji tinklalapio versija lankytojus pasitinka visiškai nauju dizainu, struktūra ir turiniu.

Naujosios versijos tinklapio turinys sudarytas iš dviejų teminių blokų – „Lietuva Europos Sąjungoje” ir „Euro įvedimas Lietuvoje”. Tinklalapį, administruojamą Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos ir Lietuvos banko, sudaro lietuviška ir angliška dalys.

Interneto svetainė kasdien papildoma naujienomis. Joje galima rasti informacijos apie įvairius Lietuvos narystės Europos Sąjungoje, pačios Europos Sąjungos ar euro zonos ir Lietuvos narystės joje aspektus. Interneto svetainėje taip pat integruota euro skaičiuoklė, kuria sumas litais galima lengvai perskaičiuoti į sumas eurais ir atvirkščiai.

www.euro.lt lankytojai kviečiami dalyvauti žaidime-konkurse ir taip pasitikrinti savo žinias apie Europos Sąjungą ir vieningą jos valiutą eurą bei laimėti prizų.

Tinklalapis www.euro.lt, skirtas informuoti apie Lietuvos integraciją į ES, veikia nuo 1998 m.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.