Per „Šreko 3” premjerą daugiausia dėmesio sulaukė C. Diaz ir J. Timberlake’as

Per sekmadienį, gegužės 6 d., Los Andžele įvykusią animacinio filmo „Šrekas 3” premjerą visų smalsumą žadino ne naujausi Šreko ir Fionos nuotykiai, bet renginyje dalyvavę Cameron Diaz ir Justinas Timberlake’as. Tai buvo pirmas oficialus buvusios poros, draugauvusios beveik 4 metus ir išsiskyrusios šių metų sausį, pasirodymas, tad žurnalistai netvėrė smalsumu, kaip viešumoje elgsis neseniai išsiskyrusios žvaigždės.
C. Diaz trečioje „Šreko” dalyje įgarsinusi princesę Fioną, o J. Timberlake’as „paskolinęs” balsą karaliui Artūrui, dalindami interviu, nė nežvilgelėjo į vienas kitą ir nebendravo. Tačiau vėliau, pozuodami fotografams, rožine „Chanel” suknele apsivilkusi aktorė ir kelių dienų barzdelę užsiauginęs dainininkas nuoširdžiai pasisveikino, nevengdami viešai apsikabinti ir pasibučiuoti.
„Šreko 3”, kuris jau nuo birželio 8 d. užkariaus ir Lietuvos kino teatrus, premjeroje Los Andžele dalyvavo visi pagrindinius herojus įgarsinę aktoriai: Mike’as Myersas, Eddie’is Murphy’is, Antonio Banderas, Julie Andrew ir kt. Kartu su žmona prieš objektyvus pozavęs A. Banderas, pašmaikštavo, kad filme pats atliko visus triukus. „Turiu pasakyti, kad būti katino kūne 15 min. buvo tikrai dramatiška, tačiau aš išgyvenau”, – juokavo aktorius.
„Šreke 3” toliau pasakojamas laimingas žaliojo žmogėdros ir apkūnios princesės gyvenimas, kuris pasikeičia mirus karalystės valdovui. Sostą turintis užimti Šrekas nenori būti karaliumi, tačiau apie karūną svajoja Žavusis princas, su „blogiečių” armija atvykęs įgyvendinti savo troškimo… Lietuviškai animacinį filmą įgarsino aktoriai A. Giniotis, N. Varnelytė, A,. Dainavičius, A. Kaniava, K. Smoriginas, J. Kurauskaitė, L. Pobedonoscevas ir kt. „Šreką 3” taip pat bus galima žiūrėti originalo kalba su lietuviškais subtitrais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.