N.Gomesas šiame sezone daugiau nebepasirodys

Portugalijos nacionalinės rinktinės ir Lisabonos „Benfica” klubo puolėjas Nuno Gomesas (Nuno Gomes) šį sezoną daugiau aikštėje nebepasirodys, kadangi dėl varginančių kirkšnies skausmų nusprendė būti operuojamas ir dėl šios traumos praleis kitą mėnesį įvyksiančias 2008 metų Europos čempionato A grupės varžybas prieš Belgiją.

Buvęs „Fiorentina” klubo žaidėjas buvo ilgą laiką persekiojamas kirkšnies problemų ir nepaisant to, kad Portugalijos pirmenybėse sužaidė 24 rungtynes ir 14 mačų Europos turnyruose, nusprendė pirmadienį gultis ant operacinio stalo.

„Nuno Gomesas gali treniruotis ir žaisti, bet yra kamuojamas kirkšnies skausmų”, – sekmadienį atskleidė „Benfica” klubas. – „Po mačo su „Sporting” jis buvo ištirtas ir jam gydytojai rekomendavo atlikti operaciją. „Benfica” nusprendė, kad puolėjui kaip įmanoma greičiau ji būtų atlikta, taigi prieš kito sezono pradžią jis bus sveikas”.

Šios naujienos dar labiau sukrėtė „Benfica” klubą, kadangi visai neseniai paaiškėjo, jog iš rikiuotės taip pat iki sezono pabaigos iškrito ir komandos kapitonas Simao (Simao Sabrosa), kuriam irgi bus atlikta kelio operacija.

Portugalijos nacionalinei rinktinei tai yra blogos žinios todėl, kad Luiso Felipe Scolari vadovaujami auklėtiniai birželio 2-ąją dieną mače su Belgija turės verstis be N.Gomeso, kuris 2008 metų Europos čempionato A grupės varžybose jau yra įmušęs 3 įvarčius.

Fernando Santoso treniruojama „Benfica” vienuolikė vis dar nepraranda vilčių laimėti Portugalijos pirmenybių, ir po šeštadienį 2-1 laimėtų rungtynių prieš „Naval” užima 3-iąją vietą, nuo lyderių „Porto” atsilikdama tik keturiais taškais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.