M.Stankevičius įvarčiu prisidėjo prie „Brescia” pergalės

Svarbius taškus Italijos antrojo pagal pajėgumą „Serie B” čempionato 37-ojo turo rungtynėse iškovojo „Brescia” klubas, kuriam įveikti „Spezia” ekipą padėjo ir puikus Mariaus Stankevičiaus įvartis, tuo tarpu Tomo Danilevičiaus „Bologna” eilinį kartą sužaidė be įvarčių.

Kovojant dėl vietos pirmajame šešete „Brescia” komandai buvo būtina pergalė, tačiau mače su „Spezia” šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį po Corrado Colombo įvarčio 54 minutę. Vis tik svečiai pademonstravo charakterį ir po penkių minučių Davide’as Possanzini išlygino santykį, 69 minutę 11 metrų baudinį realizavo Marekas Hamsikas, o 73 minutę įspūdingu baudos smūgiu iš 30 metrų pasižymėjo M.Stankevičius.

Susitikimą abi komandos baigė dešimtyje, nes iš aikštės buvo pašalinti susikivirčiję įvarčio autorius C.Colombo ir „Brescia” žaidėjas Daniele Maninni, bet rezultatas nepasikeitė – „Brescia” nugalėjo ir su 55 taškais iki dviejų sumažino atsilikimą nuo septintoje vietoje esančios „Piacenza” komandos.

Į šeštą poziciją nukrito „Bologna”, kurios gretose nuo 35 minutės žaidė Lietuvos rinktinės puolėjas Tomas Danilevičius. Bolonijos ekipa savo aikštėje nesugebėjo įveikti vidutiniokės „Triestina” komandos ir surinkusi 58 taškus dviem atsilieka nuo aukčiau esančių „Rimini” ir „Mantova” klubų.

Čempionate su 75 taškais pirmauja Turino „Juventus”, kuris savo rungtynes žais sekmadienį, antroje vietoje žengia „Genoa”, trečioje – „Napoli” vienuolikė. Iki pirmenybių pabaigos liko penki turai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.