S.Gerrardas pradėjo derybas dėl naujo kontrakto

Anglijos nacionalinės rinktinės saugas ir daugkartinio šalies čempiono „Liverpool” klubo kapitonas Stevenas Gerrardas (Steven Gerrard) atskleidė, jog jis derasi su „raudonaisiais” dėl naujojo kontrakto, kuris įpareigotų jį likti „Anfield” iki savo karjeros pabaigos.

26-erių metų futbolininkas, kuris padėjo Rafaelio Benitezo auklėtiniams po dviejų metų pertraukos vėl patekti į UEFA Čempionų Lygos finalą, tikisi pasirašyti mažiausiai ketverių metų sutartį ir per savaitę uždirbti 120 tūkstančių svarų sterlingų.

„Šiuo metu kalbuosi dėl savo kontrakto su „Liverpool” pratęsimo, kadangi niekada nesijaučiau laimingesnis žaisdamas futbolą”, – teigė universalusis saugas. – „Dabar labiausiai trokštu, kad išsispręstų kontrakto problemos ir aš jį tučtuojau pasirašyčiau”.

Naujasis „Liverpool” savininkas Tomas Hicksas teigia, kad nemato S.Gerrardo rungtyniaujant kitoje komandoje, o „raudonųjų” kapitonas taip pat nori ir toliau tęsti savo karjerą „Liverpool” klube.

„Turime išsaugoti mūsų komandos aukščiausios klasės žaidėjus. Labai svarbu yra viską išsiaiškinti kontrakto atžvilgiu, nes tik tada jie galės ilgai rungtyniauti „Liverpool” ekipoje”, – pridurė S.Gerrardas.

Anglas pabrėžė, jog buvo labai nustebintas, jog jų varžovu gegužės 23-iąją dieną įvyksiančiame UEFA čempionų Lygos finale Atėnuose kaip ir prieš dvejus metus bus Italijos „Milan” klubas: „Esu įsitikinęs, jog nuvykę į Atėnus mes įveiksime „Milan” ir sugrąžinsime taurę namo. Tačiau „Milan” yra fantastiška komanda ir mes žinome, kad bus labai nelengva, taigi turime išlaikyti aukščiausio kalibro žaidimą”

„Buvau rimtai nustebęs, kad būtent jie sugebėjo peržengti pusfinalio barjerą, kadangi buvau tikras, jog „Man Utd” pasieks sau tinkamą rezultatą. Maniau, kad finalas bus tarp „Liverpool” ir „Man Utd” vienuolikių, bet turiu pagirti „Milan”, kadangi tą vakarą jie buvo šaunūs ir pelnytai užsitarnavo pergalės bei kelialapio į Atėnus”, – sakė „Liverpool” kapitonas.

S.Gerrardas po blankaus sezono starto dabar „Premier” lygoje yra pelnęs 7 įvarčius, taip pat tris kartus mušė įvarčius UEFA Čempionų Lygos mačuose bei vieną Lygos Taurės (Carling Cup) varžybose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.