„Hearts” žais draugiškas rungtynes su „Barcelona”

Verslininko iš Lietuvos Vladimiro Romanovo valdomas Edinburgo „Hearts” besiruošdamas kitam sezonui žais draugiškas rungtynes su praėjusio sezono Europos ir Ispanijos čempionais „Barcelona”.

Dabartiniai Ispanijos čempionato lyderiai prieš sezoną savaitę treniruosis Škotijoje ir iš pradžių liepos 26 dieną susikaus su „Dundee United”, o po dviejų dienų išmėgins jėgas su „Hearts”.

Rungtynės Edinburge bus žaidžiamos ne „Tynecastle” stadione, o žymiai didesniame „Murrayfield”, kuriame žaidžia Škotijos regbio rinktinė.

„Tai bus labai ypatinga proga „Hearts” sirgaliams ir futbolo fanams Škotijoje bendrai,” – teigė Edinburgo klubo prezidentas Romanas Romanovas.

Įdomu yra tai, kad „Dundee United” ne kartą yra įveikę „Barcelona” futbolininkus. Prieš dvidešimt metų jie pakeliui į UEFA Taurės finalą netikėtai Barselonos futbolininkus įveikė rezultatais 1-0 ir 2-1, o 1966-1967 metais „Dundee Utd” šventė pergales rezultatais 2-0 ir 2-1.

Tuo tarpu „Hearts” ne tik niekada nėra žaidę su Katalonijos superklubu, tačiau taip pat nėra įveikę jokio Ispanijos klubo Europos taurių turnyruose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.