Italijos spauda šlovina „Milan”

Italijos spauda negailėjo pagiriamųjų žodžių „Milan” ekipai, kuri po puikiai sužaisto atsakomojo UEFA Čempionų lygos pusfinalio mačo prieš „Man Utd” prasimušė į prestižinio turnyro finalą.

„Puiku, puiku, puiku”,- tituliniame puslapyje skelbia didžiausias sporto dienraštis „La Gazzetta dello Sport”, taip lyg sveikindamas kiekvieną Carlo Ancelotti auklėtinių įvartį ir galutinę pergalę rezultatu 3-0, gerokai pranokstančią palyginti kuklią italų nesėkmę pirmose rungtynėse Mančesteryje 2-3.

Šešiskart Europos čempionai finale, kuris gegužės 23 dieną bus surengtas Atėnų (Graikija) Olimpiniame stadione, kausis su „Liverpool” ir turės progą atsirevanšuoti už dramatišką pralaimėjimą prieš du metus.

„Milan” davė varžovams futbolo pamoką”,- tęsiama dienraštyje ir tuoj pat priduriama, jog „Liverpool” negali tikėtis tokio stebuklo kaip 2005-aisiais, kuomet po pirmojo kėlinio atsilikinėdami net 0-3 anglai surado savyje jėgų, išlygino rezultatą ir iškovojo istorinę pergalę po 11 metrų baudinių serijos.

„Šiame finale Atėnuose tai bus visai kita, vieninga komanda, ryžtinga ir išalkusi sėkmės, kaip kompensacijos už nepamirštamą pralaimėjimą prieš du metus Stambule”,- skelbia „La Gazzetta dello Sport”.

Dienraštis taip pat nepagailėjo aštrių žodžių ‘jauniems bei nepatyrusiems’ „Man Utd” lyderiams Wayne’ui Rooney ir Cristiano Ronaldo, kurie nerado jokių priešnuodžių galingam ir šilto, ir šalto mačiusių „Milan” futbolininkų žaidimui.

„Rooney – tai buvo lyg mažas šunytis, lyginant su pirma dvikova, kurioje jis kovėsi kaip liūtas”,- rašo spauda ir įvertina anglo pasirodymą 5 balais iš 10.

„C.Ronaldo – jis buvo kaip menkas triušis prieš galingo liūto (Gennaro Gattuso) riaumojimą”,- 4 balais įvertinamas geriausias Anglijos lygos futbolininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.