„IT ProTraining” grupės pajamos pirmąjį ketvirtį išaugo beveik trigubai

Informacinių technologijų mokymo centras „IT ProTraining”, veikiantis trijose Baltijos šalyse – Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – pirmąjį šių metų ketvirtį baigė itin sėkmingai. Lyginant su praėjusių metų pirmuoju ketvirčiu, „IT ProTraining” grupės pajamos išaugo daugiau kaip 180 proc. Įmonių grupės pajamos per pirmuosius tris šių metų mėnesius siekė daugiau kaip 1,5 mln. Lt, kai per tą patį praėjusių metų laikotarpį jos sudarė kiek daugiau nei 0,5 mln. Lt.

Lietuvos „IT ProTraining” pajamos sudarė 900 tūkst. Lt arba 60 proc. visų grupės bendrovių pirmojo ketvirčio pajamų. Išaugusias „IT ProTraining” grupės pajamas lėmė padidėjęs apmokytų kompiuterio vartotojų ir IT srities profesionalų skaičius. Per pirmąjį šių metų ketvirtį „IT ProTraining” mokymo centruose iš viso apmokyta daugiau kaip 6300 kompiuterio vartotojų ir IT profesionalų, iš jų 5000 sudarė projekto „Langas į ateitį” dalyviai, kurių mokymai vyksta visoje Lietuvoje. Per tą patį laikotarpį praėjusiais metais iš viso apmokyta daugiau kaip 540 kompiuterio vartotojų ir IT srities profesionalų.

„Džiaugiamės pasiektais itin aukštais rezultatais, kurie rodo, kad einame teisinga linkme. Savo klientams siūlome tik aukščiausios kokybės tokių tarptautinių kompanijų kaip „Microsoft”, kurių partneriais mes esame, mokymus IT srityje. Ir toliau ketiname plėstis bei intensyviai augti: šiais metais ketiname padvigubinti „IT ProTraining” bendrovių grupės apyvartą”, – sako Lietuvos „IT ProTraining” direktorė Agnė Mažvilaitė.

„IT ProTraining” įmonių grupės apyvarta visose trijose Baltijos šalyse praėjusiais metais siekė daugiau kaip 3,5 mln. Lt. Šiais metais planuojama pasiekti 8 mln. Lt apyvartą. Taip pat planuojama, kad per 2007 metus darbuotojų skaičius „IT ProTraining” įmonių grupėje išaugs 50 proc. ir padidės iki 30 žmonių.

UAB „Protraining Academy”, kurios prekės ženklas yra „IT ProTraining”, anksčiau buvo žinoma „Alnos mokymo centro” vardu. Šis pavadinimas pakeistas 2005 metų birželio 1 d., tačiau visos geriausios informacinių mokymų tradicijos išliko. Dabar tai – tarptautinė bendrovė, to paties prekės ženklo mokymo centrai veikia ir Estijoje bei Latvijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.