J.Mourinho: „Mes buvome geresni”

Nors antradienį Londono „Chelsea” po 11 metrų baudinių serijos pralaimėjo UEFA Čempionų lygos pusfinalį „Liverpool” ekipai, sostinės klubo treneris Jose Mourinho pareiškė, kad jo komanda pralaimėti nenusipelnė ir žaidė geriau už varžovus.

Londono klubas antradienį atsakomosiose rungtynėse turėjo pripažinti „Liverpool” pranašumą po 4-1 pasibaigusios 11-os metrų baudinių serijos, nors pirmąsias rungtynes namuose jie buvo laimėję 1-0. Pagrindinis rungtynių Liverpulyje laikas bei pratęsimas pasibaigė šeimininku pergale 1-0.

„Dabar yra toks metas, kai visi privalo išlikti stiprūs, – kalbėjo „Chelsea” strategas. – Mano žaidėjai gali didžiuotis savimi dėl daugelio priežasčių.”

„Mes šiandien buvome geresnė komanda, netgi žaisdami prieš komandą, kuri kovoja tik dėl Čempionų lygos,” – pareiškė portugalas.

„Per pratęsimą mes vieninteliai siekėme laimėti, tačiau toks jau tas futbolas, o 11-os metrų baudinių serija yra jo dalis, – pridūrė strategas. – Mano žaidėjai puikiai žaidė ir toli nužengė Čempionų lygoje.”

J.Mourinho taip pat paneigė, kad jo apsižodžiavimas su „Liverpool” strategu Rafaeliu Benitezu prieš rungtynes padėjo varžovams laimėti.

„Visada kalbėdamas gerbiau „Liverpool”. Daugiau nieko nesakysiu, šiandien, manau, geresnė komanda buvo „Chelsea”,” – teigė portugalas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.