Saulės vonios su bikini

Artėjant maudynių metui laikas pasižvalgyti ir įsigyti patogų, kūno formas ir linijas išryškinantį arba… mažus trūkumus paslepiantį maudymosi kostiumėlį.
Neseniai duris atvėrusi „Marks & Spencer” parduotuvė Vilniuje siūlo puikios kokybės įvairiausių dydžių ir spalvų maudymosi kostiumėlių.
Šių metų kolekcijos paplūdimio aprangą sudaro ne tik standartiniai bikini – tai ištisa kolekcija įvairaus dizaino ir kirpimo liemenėlių, kelnaičių, marškinėlių ir klubų skraisčių. Anglų gamintojai savo klientėms siūlo keturių tipų maudymosi kostiumėlio viršutines dalis: liemenėlė su lankeliu, „trikampiukai” be lankelių su išimamais pakietinimais, paprasti „trikampiukai” be pakietinimų ir marškinėlių tipo. Liemenėlėse esantys pakietinimai yra labai patogūs, puikiai formuoja krūtinės formą, tačiau specialiai jos nedidina. Maudimosi liemenėlę prilaiko įvairaus pločio lengvai reguliuojami bei visai nuimami dirželiai – petnešėlės, todėl liemenėlė suteikia krūtinei puikią formą bei patikimai ją prilaiko. Didelių dydžių maudymosi kostiumėliai turi specialų kūną sutvirtinantį pamušalą bei plačius dirželius didesniems biustams prilaikyti.
Bikini kelnaitės taip pat yra kelių tipų, todėl jas lengva priderinti prie bikini viršaus. Skirtingo dizaino maudymosi kelnaitės, priklausomai nuo kirpimo, gali pabrėžti ilgas kojas, šiek tiek arba visai pridegti klubus (šortukų tipo kelnaitės). Maudymosi kostiumėlį galima susikomplektuoti ir pačiai, nes visos jo dalys yra parduodamos atskirai. Pavyzdžiui, liemenėlė gali būti puošta įvairias spalvotais dryželiais, o kelnaitės – vienspalvės. Taip pat galima pasirinkti tinkamiausius kostiumėlio dydžius perkant vieno dydžio liemenėlę ir kito dydžio kelnaites.
Pasivaikščiojimui paplūdimiu „Marks & Spencer” siūlo spalvingą, prie maudymosi kostiumėlio derančią, klubų skraistę, kuri lengvai plaikstydamasi vėjyje glostys jūsų saulės nubučiuotas kojas. „Marks & Spencer” maudymosi kostiumėliai patvarūs, ilgai išlaiko nepakitusią formą, ilgai neblunka jų spalvos, yra atsparūs chlorui, nes pagaminti iš specialaus audinio. Kad maudymosi kostiumėlis tarnautų ilgiau, ekspertai pataria po maudynių, ypač baseine, kostiumėlį gerai išskalauti vandenyje, nedžiovinti jo kaitriuose saulės spinduliuose, nelaikyti drėgnoje vietoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.