Vagys siaubė prekybos centrus

Per ilgą šventinį savaitgalį parduotuvių apsaugai padaugėjo darbo. Vagys prekybos centrus siaubė labiau nei darbo dienomis.

Laisvadieniais didžiuosius prekybos centrus žmonės atakuoja miniomis.

Parduotuvių vagys stengiasi pasinaudoti didžiuliu šurmuliu ir prekybos centrų darbuotojų nuovargiu bei padidėjusiu darbo krūviu.

Siaubti parduotuvių lentynų skuba vagiliauti įgudę nepasiturintys pensininkai, narkomanai ir kaip į darbą čia ateinantys vagys. Daugelį jų prekybos centrų apsaugininkai jau pažįsta iš veidų.

Pastebėta, kad vagiliaujantys pensininkai prekybos centruose ne tik vagia fasuotus maisto produktus, bet ir nemokamai pavalgo. Jie nesivaržydami kemša riešutus, kitus sveriamus maisto produktus, ardo maisto pakuotes ir noriai vaišinasi degustacijoms pristatomais produktais.

Narkomanus labiau domina kosmetikos, kūno priežiūros, buitinės technikos daiktai. Turgaviečių pardavėjams bei taksistams jie šiuos daiktus parduoda pusvelčiui.

Kur kas daugiau žalos prekybininkams kėsinasi padaryti nuolatiniai vagys.

Pirmadienį vieną tokių „Akropolio Maksimos” apsaugininkai pagavo bandžius nugvelbti tūkstantį litų kainavusį fotoaparatą.

Fotoaparatas „Nicon” grąžintas prekybininkams, o 26 metų Andrejus S. perduotas 3-iojo policijos komisariato pareigūnams. Po apklausos įtariamasis išleistas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.