10 geriausių ir pigiausių Amsterdamo viešbučių

Jei pinigai jums tik priemonė, o ne būtinybė, rasti vietą, kur jus lydės komfortas, nėra sudėtinga. Sudėtingiau rasti patogų, bet nebrangų 3 * viešbutuką. Garsūs prabangūs viešbučiai, 10 geriausių ir pigiausių Amsterdamo viešbučių

Jei pinigai jums tik priemonė, o ne būtinybė, rasti vietą, kur jus lydės komfortas, nėra sudėtinga. Sudėtingiau rasti patogų, bet nebrangų 3 * viešbutuką. Garsūs prabangūs viešbučiai, tokie kaip Amsterdamo „Dylan”, Paryžiaus „Georges V” ar Barselonos „the Arts”, nereikalauja didelio pristatymo. Tačiau tokia prabanga ne visų kišenei.

Tai kurgi Amsterdame apsistoti už 120 svarų sterlingų? Dienraščio „Telegraph” žurnalistai atliko tyrimą ir siūlo šiuos dešimt viešbutukų. Visi, išskyrus vieną, viešbučiai yra prestižiniuose miesto rajonuose: prie parkų, muziejų. Pateiktos gegužės mėnesio kainos už pigiausią dvivietį numerį, įskaičiuojant pusrytį.

1. „Brouwer” – £62. Jei jūsų biudžetas labai mažas, o jūs norite pasinerti į Amsterdamo architektūrą, jums tiks būtent šis viešbutis. Jis yra prie garsaus miesto kanalo. Pastatas, pastatytas dar 1652 m., yra jūrų kapitono namas. Holas išmargintas freskomis. Kambariuose medinės grindys, ant sienų olandų dailininkų paveikslai. Viešbutyje yra 9 kambariai.

2. „Orlando” – £69. Viešbutis, pastatytas dar 1680 m., apima kambarius per tris aukštus. Kadangi jis yra prie kanalo ir pastatas atrodo gana prabangiai, dauguma jį apeina manydami, kad tai bangus viešbutis. Dabartinis šeimininkas, buvęs teisininkas, turintis savitą skonį, kambarius įrengė skirtingais stiliais: ąžuolo grindys, šilko užuolaidos, Filipo Starko apšvietimas. Jei norite pro savo langus matyti Amsterdamo kanalą, teks paaukoti £80 – £100 už kambarį. Pats brangiausias yra 117 – asis kambarys, jo visi langai atveria miestą. Pusryčius atneša pats šeimininkas, tačiau jei kam nepatiktų maistas, už kelių metrų yra prabangus restoranas. Viešbutyje yra 5 kambariai.

3. „Seven Bridges” – £76. Šiam pastatui trys šimtai metų ir pro jo langus matyti puikus miesto reginys. Kambariuose persiški kilimai, Tifani lempos, o baldai Liudviko XV. £76 kainuoja vienvietis kambarys, esantis pirmame aukšte. Kiti, kainuojantys £100, jau yra mansardoje. Pats brangiausias kambarys, kurio kaina £180, turi savo atskirą mansardą. Šio pastato trūkumas – nėra lifto ir labai statūs laiptai. Tačiau pusryčiai atnešami į kambarį. Viešbutyje 11 kambarių.

4. „Owl” £89. Šis viešbutis veikia jau nuo 1970 – ųjų. XIX amžiaus pastatas stovi netoli miesto centro, šalia yra Van Gogo muziejaus. Rusvai žalias viešbutukas, baras, svetainė, terasa, kur poilsiautojai pusryčiauja, dvelkia ramybe. Šiuolaikiškas interjero dizainas, senos reprodukcijos ant sienų, primena jaukius draugų namus. Viešbuty yra 38 kambariai.

5. „Lloyd” – £95. Viskas, kas yra žinoma apie šį viešbuty, nėra patvirtinta. Manoma, kad 20 – ais metais jis buvo emigrantu pansionu. Šiuo metu tai civilizuotas pastatas, kurio svetainėje vyksta koncertai, parodos ir susitikimai su žymiais žmonėmis. Kambariai labai skirtingi, nuo 1* iki 5*. Pusryčiai, prilygstantys prabangių viešbučių maitinimą, rengiami didelėje svetainėje. Pagal jūsų pageidavimą parenkamas individualus meniu prie atskiro stalo. Per kelis žingsnius nuo viešbučio yra Central stotis. Teikiama motociklų nuomos paslauga. Viešbutyje yra 117 kambarių.

6. ” ‘t Hotel” – £100. XVII amžiaus pastatas stovi netoli miesto kanalo. Į miegamuosius galima patekti per atskirus įėjimus. Kambarių interjeras – rudai pilkų atspalvių baldai, baltos vonios. Yra vienas nepatogumas, nėra lifto ir norint patekti į pusryčių patalpą, teks pereiti per lauką.

7. „Piet Hein” – £104. Tai prabangus ХIХ amžiaus pastatas. Pro langus atsiveria vaizdas į parką, netoliese Van Gogo muziejus. Didelė svetainė su baru, papuošta tulpių žiedais, odiniais baldais, mediniais staliukais, ant kurių visada nauja spauda, o taip pat nemokamas internetas viešbučio gyventojams. Visur dvelkia jūra. Juodai baltos nuotraukos su jachtomis, prabangūs miegamieji, primenantys laivo kajutę. Šiame pastate kambariai nebrangūs, tačiau yra prietatas, kuria kambariai su kondicionieriumi, todėl jie kainuos £14 brangiau. Prieš ruošiantis čia apsistoti, reiktų susitarti iš anksto, nes šeimininkai nuolat plečiasi, tad remontas gali sudrumsti jūsų ramybę.

8. „Canal House” – £107. Būtent šis viešbutis atspidi Amsterdamo dvasią ir yra labai senamadiškas. Pastatą jungia du susilieję namai, pastatyti dar XVII amžiuje. Keistai išdėstytuose koridoriuose bei miegamuosiuose gausu įvairių nesuderinamų daiktų: statulų, paveikslų, graviūrų, augalų. Pigūs kambariukai labai maži, todėl atvėrę langus, nepamatysite jokios miesto grožybės. Tačiau, jei norite gerėtis aplinka, teks pridėti dar £30. Jei ketinsite atsiskaityti grynais, jums bus suteikta 5 procentų nuolaida.

9. „Misc” – £107. Šio XVII amžiaus pastato pavadinimas kilęs nuo savo įvairumo ir autentiškumo, visi šeši kambariai labai skirtingi. Kambarys „Afrika” apkabinėtas nuotraukomis su Afrikos vaizdais, „Dizainas” – apstatytas Ikea baldais. Pusryčiai ir šaldytuvas su bealkoholiniais gėrimais įskaičiuoti į kainą. Yra kelių tipų kambariai, vieni mažučiai, be vaizdo į miestą, kiti su vaizdu. Tačiau nereiktų pamiršti, kad išsirinkdami kambarį su vaizdu į kanalą, pasirinksite ir vandens ošimą. Šialia viešbučio yra ne tik Raudonųjų žibintų kvartalas, bet ir daug mažyčių ir smagių kavinukių.

10. „De Filosoof” – £113. Šio viešbučio kūrėjas – filosofas. Jis neseniai pardavė savo namą Danų statybinei įmonei, kuri išlaikė ten esančią dvasią ir sukūrė puikius apartamentus tiems, kas nori ramybės ir vienumos. Vienviečiai ir dviviečiai kambariai sukurti filosofine dvasia. Viešbutyje dažnai rengiami filosofiniai vakarėliai. ХIХ amžiaus pastatas turi to meto madą atitinkančią terasą. Pusryčiai patiekiami sode. Pasirinkę šį viešbutį, jūs turėsite galimybę grožėtis Amsterdamo parku. Iki centro per penkias minutes galima nuvykti tramvajumi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.