„Milan” ir „Fiorentina” iškovojo pergales

Šeštadienį Italijos lygoje buvo sužaistos dvejos 34 turo rungtynės. „Milan” ekipa pelnė svarbią pergalę prieš „Torino”, o „Fiorentina” sugebėjo įveikti „Chievo” ekipą.

Čempionų lygos pusfinalio dalyviai „Milan”, žaisdami ne stipriausios sudėties, sugebėjo išvykoje įveikti „Torino” ekipą rezultatu 1-0 ir pakilti į trečią vietą, nors „Lazio” yra sužaidęs rungtynėmis mažiau. Pergalę milaniečiams lėmė puikus Clarence‘o Seedorfo įvartis 25 minutę. Olandas pasinaudojo varžovų gynėjų palikta erdve toliau nuo vartų ir paleido galingą smūgį į „Torino” vartus, prieš kurį nieko negalėjo padaryti šeimininkų vartų sargas Christianas Abbiati.

Vilčių patekti į Čempionų lygą neprarado ir „Fiorentina” klubas. Nors ir žaisdama be savo atakų lyderio Luca Toni, Florencijos ekipa namuose sugebėjo palaužti „Chievo” ekipą rezultatu 1-0. Pergalingas įvartis buvo įmuštas 64 minutę. Fabio Liverani skersuotas kamuolys praskriejo Giampaolo Pazzini, tačiau atsidūrė pas Reginaldo, kuris smūgiavo dar nenusileidusį kamuolį į tolimajį vartų kampą, taip pelnydamas komandai pergalingą įvartį.

Šeštadienio rungtynių rezultatai:

„Torino” 0 – 1 „Milan”

25‘ [0 – 1] Clarence Seedorf

„Fiorentina” 1 – 0 „Chievo”

64‘ [1 – 0] Reginaldo

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.