S.Jacksonas turės sumokėti 50 tūkstančių JAV dolerių baudą

Šarūno Jasikevičiaus komandos draugas iš Golden State „Warriors” 29 metų 203 cm ūgio Stephenas Jacksonas turės sumokėti 50 tūkstančių JAV dolerių baudą už emocijų bangą antrose atkrintamųjų varžybų serijos rungtynėse su Dalaso „Mavericks” komanda.

S.Jacksonas tąkart gavo dvi technines pražangas už ginčus su teisėjais, o aikštelę paliko rėkdamas ir peikdamas arbitrų darbą bei kažką aiškindamas „Mavericks” ekipos fanams.

Nepaisant aršios reakcijos, S.Jacksonas netiki, kad jį išvarė tik dėl reakcijos. „Visuomet rungtyniauju emocionaliai, nemoku kitaip, – sakė S.Jacksonas. – Ir toliau būsiu emocionalus, nes tai didelė žaidimo ir mano gyvenimo dalis, tik nuo šiol stengsiuos elgtis protingiau.”

Kiek anksčiau šiose rungtynėse aikštelę buvo priverstas palikti ir „Warriors” lyderis Baronas Davisas, kurį teisėjai nutarė išvyti už ironišką plojimą po vieno iš arbitro sprendimo.

Rungtynes „Warriors” klubas pralaimėjo 99:112, tačiau trečiose serijos rungtynėse Ouklendo komando šventė pergalę ir varžybose iki keturių pergalių išsiveržė į priekį 2-1.

„Warriors” komandos vyriausiasis treneris Donas Nelsonas teigė, kad net jei NBA vadovybė nesiims jokių auklėjimo priemonių, jis pats nubaus krepšininkus. Be to, treneris pažymėjo, kad „Warriors” klubas net ir tokioje sudėtingoje situacijoje nepasimetė bei žaidė geriausiai, kaip buvo įmanoma.

S.Jacksonas yra vienas „Warriors” komandos lyderių. Jis į Ouklendą atvyko kartu su Š.Jasikevičiumi sezono viduryje ir sužaidė 38 rungtynes „Warriors” sudėtyje. Vidutiniškai per 34 minutes S.Jacksonas pelno po 16,6 taško, atkovoja 3,3 ir perima 1,3 kamuolio bei atlieka 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.