„airBaltic” kelia sparnus Pietų kryptimi

Šią savaitę startuoja penki nauji oro bendrovės „airBaltic” skrydžiai. Jau nuo rytojaus iš Vilniaus oro uosto bus galima skristi į du Italijos miestus – Romą ir Milaną bei į Ispanijos kurortą Malagą. Penktadienį oro bendrovės „Boeing 737-500” pakils skrydžiui į Ciurichą, o šeštadienį į Katalonijos sostinę Barseloną.

„Keleiviai, suskubę įsigyti bilietus į naujuosius tiesioginius skrydžius, jau šią savaitę galės ilsėtis gražiausiuose Pietų Europos miestuose. Besidomintiems mada – tai bus puiki proga pabuvoti Milane ir sudalyvauti gegužės mėnesį vyksiančiuose renginiuose. Kultūros įvykiais vilios Roma ir Ciurichas, kuriame birželio mėnesį prasidės Ciuricho festivalis. Tad esu tikras, kad mūsų lėktuvuose keleivių tikrai netrūks”, – komentavo „airBaltic” viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda.

Skrydžiai į Romą, Milaną ir Malagą pradedami rytoj, balandžio 26 d. Į Romą oro bendrovė keleivius skraidins tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, į Milaną – keturis kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Bilietai į Italijos miestus kainuoja nuo 150 Lt (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Į saulėtą Malagą skrydžiai bus vykdomi dukart per savaitę – antradieniais ir ketvirtadieniais. Skrydis į šį Viduržemio jūros kurortą truks 4 val. 35 min., o bilieto kaina – nuo 290 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Penktadienį startuos skrydžiai į Ciurichą. Jie vyks tris kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Bilietų kaina – nuo 150 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Į Barseloną skrydžiai pradedami šį savaitgalį – balandžio 28 d. Jie bus vykdomi kiekvieną šeštadienį, o kelionė truks 4 valandas. Bilietų kaina į Barseloną – nuo 290 litų (į vieną pusę su oro uosto mokesčiais).

Skrydžiai visais naujais maršrutais bus vykdomi „Boeing 737-500” lėktuvais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.