Tęsiasi „European Hit Radio“ akcija

Radijo stotis „Europos Hitų Radijas”, padedant Narkotikų Kontrolės Departamentui nuo 2007 balandžio 23 d. pradėjo akciją „Pasirink gyvenimą be narkotikų!”.

Niekam nekyla abejonių, kad didžiausia problema, su kuria susiduria jaunimas šiandien – narkotikai. Visi žino, kad narkotikų vartojimo padariniai yra tiesiog pražūtingi: sužalojama žmonių sveikata, padidėja nusikalstamumas, smurtas ir korupcija. Ir visgi, dėl pačių įvairiausių priežasčių – smalsumo, noro pasirodyti didvyriu bendraamžių tarpe, noro patirti ekstremalius pojūčius – jauni žmonės ryžtasi išbandyti tai, kas paprastai veda tik viena kryptimi – nebūties.

Radijas – pati prieinamiausia žiniasklaidos priemonė, sugebanti išlaikyti klausytoją visą dieną: namuose, darbe, automobilyje, vakarėlyje… Todėl tikime, kad radijas gali prisidėti prie visuomenės požiūrio į narkomaniją formavimo, o tuo pačiu ir prie jaunų žmonių švietimo ir auklėjimo.

Šešias savaites 7 kartus per dieną „European Hit Radio” eteryje skambės informacija apie narkotikų vartojimo fizinį ir psichinį poveikį, pavojus ir pasekmes, kurios laukia nesugebėjusių atsispirti pagundai. Reportažuose savo karčiais išgyvenimais dalinsis tie, kurių neryžtingumas ir nesugebėjimas atsispirti narkotikų pagundai tapo karčia jų gyvenimo patirtimi.

„European Hit Radio” programos galima klausytis šiais dažniais: Vilniuje 104,7 FM, Kaune 104,5 FM, Klaipėdoje 104,1 FM, Šiauliuose 104,3 FM, Panevėžyje 104,8 FM, Marijampolėje 103,9 FM ir Palangoje 99,7 FM.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.