J.Dudekas: nusibodo būti vergu

Jerzy Dudekas (Jerzy Dudek) pareiškė pasinaudosiąs galimybe vasarą palikti „Liverpool” klubą, mat pavargo būti ‘lyg vergas’.

2005 metų UEFA Čempionų lygos finalo didvyrio sutartis baigiasi po šio sezono ir lenkas neslepia noro išmėginti laimę kitoje komandoje.

„Laikas pasakyti treneriui Rafaeliui Benitezui, kad aš išvykstu, nes jis galbūt to dar nežino”,- kalbėjo 34 metų veteranas, kuriuo jau dabar domisi „Wolsfburg” ir Roterdamo „Feyenoord”.

„Prisiminsiu Liverpulį kaip vietą, kurioje pasiekiau didelių laimėjimų, tačiau galiausiai nepritapau.

„Kai futbolininkas žino, kad yra vergas, jis niekada rungtynėse neatiduos visos savo širdies”.

Lenkas, kuris į Angliją 2005 metais atvykus Pepe Reinai daugelį rungtynių stebi nuo atsarginių žaidėjų suolelio, taip pat įspėjo kolegas nepasirašyti sutarties su „Liverpool”, kadangi jų laukia toks pats likimas.

„Tam, kad įsigytų gerą vartininką, klubas turėtų sumokėti 3-4 milijonus svarų, o R.Benitezas jam iškart pasakytų: „Tu sėdėsi ant suolo.

„Tačiau joks gerai žinomas žaidėjas nenori atvykti ir žaisti tokiomis sąlygomis, todėl jiems geriau laikyti mane”.

R.Benitezas šią situaciją komentavo diplomatiškai: „Svarstome apie jo ateitį ir neatmetame galimybės, kad J.Dudekas mus paliks, bet tai tikrai nereiškia, kad jis psichologiškai nepasiruošęs trečiadienio Čempionų lygos rungtynėms su „Chelsea”.

Šį sezoną J.Dudekas sužaidė vos penkerias rungtynes ir tik vienerias iš jų „Premier” lygoje. Ypač nesėkmingai susiklostė du vartininko pasirodymai FA bei „Carling” taurės varžybose prieš Londono „Arsenal” – per šias rungtynes jis iš viso praleido net 9 įvarčius ir susilaukė nemažai kritikos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.