Sandėlių nuomos kainos piko dar nepasiekė

Lietuvoje didėjant įvairių šakų darbų apimtims, labai stipriai didėja komercinių patalpų poreikis, nes seni pastatai pradeda nebetenkinti verslininkų poreikių, o naujų tiesiog nespėjama statyti – dėl to manoma, kad logistikai pritaikytų patalpų nuomos kainos tik augs.

Investicinės bendrovės „Middle Europe Investments Baltija” CEG (MEI Baltija) komercijos direktoriaus Mariaus Malevskio teigimu, pasiūlai nespėjant tenkinti paklausos, sandėlių nuomos kainos gali augti dar bent 3 metus, tad strategiškai mąstančioms įmonėms labai svarbu užsitikrinti jų veiklai reikalingus sandėlių plotus už priimtiną kainą.

Stebėdama situaciją rinkoje ir matydama tiek naujų, tiek restauruotų sandėliavimo patalpų trūkumą, MEI Baltija plečia savo veiklą logistikos srityje ir didina investicijas į naujų kokybiškų sandėlių statybas bei senų rekonstravimą.

Kompanijos valdomame Dobrovolės logistikos centre (DLC) baigtas jau antrasis statybų etapas, po kurio bendras DLC komplekso plotas išaugo iki 27 tūkst. kv. m. Šiemet bus pradėtas dar vienas šio modernaus ir dėl savo vietos, kokybės bei kainos itin konkurencingo komplekso plėtros etapas Jo metu planuojama pastatyti ir įrengti 28 tūkst. kv. m ploto ir 10 metrų aukščio sandėlį bei 3 tūkst. kv. m biurų patalpų.

„Po paskutinio biurų pastato rekonstrukcijos, kuri bus baigta per artimiausius 3 mėnesius, kitas mūsų projektas, Kirtimų logistikos centras (KLC), bus labai įdomus verslininkams, – mano Marius Malevskis. – Tendencija, jog įmonės, kurių veiklai nebūdingas pastovus klientų srautas, sėkmingai mažina išlaidas patalpoms persikeldamos į visiškai išvystytus, bet toliau nuo miesto centro esančius verslo centrus, tokius kaip KLC, tik ryškės.” KLC galės pasiūlyti ir įvairius sandėlių bei biurų plotus, ir net plotus ekspozicijai – viskas vienoje vietoje už labai konkurencingą kainą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma .

1 atsiliepimas į "Sandėlių nuomos kainos piko dar nepasiekė"

  1. tulas

    manau, labai perspektyvus biznis lietuvoje, gal vienas is perspektyviausiu… gera kryptin einame… 8)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.