Ketvirtą kartą bus renkama šauniausia močiutė

Gegužės 5 dieną Šiaulių miesto kultūros centre jau ketvirtą kartą vyks močiučių varžytuvės „Gerumo žiedas”.
Motinos dienai skirtu, jau tradiciniu tapusiu renginiu močiučių varžytuvių organizatorius – Šiaulių kultūros centras – siekia atkreipti visuomenės dėmesį į pagyvenusias moteris: mamas, močiutes, suteikti joms galimybę atskleisti savo gabumus ne tik vaikams, vaikaičiams, giminaičiams, bet ir kitiems žmonėms.
Varžytuvėse gali dalyvauti Šiaulių miesto ir apskrities močiutės, promočiutės, turinčios bent vieną vaikaitį (-ę) ar provaikaitį (-ę). Varžytuvėms močiutės parengia prisistatymą, namų darbus, seka pasakas, dainuoja lopšines, šoka, o vaikaičiai apie močiutes parengia pasakojimą. Platesnį vaizdą sukuria scenoje didžiuliame ekrane rodomos nuotraukos iš varžytuvių dalyvių gyvenimo. Kultūros centro fojė eksponuojami pačių močiučių sukurti darbeliai.
Geriausiai ekspertų komisijos įvertinta močiutė laimi nominaciją „Gerumo žiedas”. Išrenkama ir fotogeniškiausia, elegantiškiausia, balsingiausia, darbščiausia, didžiausios šeimynos močiutė, šauniausia šokėja, publika išrenka ir savo numylėtinę. Močiutės apdovanojamos rėmėjų prizais, gėlėmis, diplomais.
Kasmet močiučių varžytuvėse „Gerumo žiedas” koncertuoja solistai ir meno kolektyvai. Šių metų renginyje dalyvaus solistai Jokūbas Milaknis, Domantas Gružas, Kristina Alminskaitė, Dovydas Chotiašovas ir šokėjų grupė, Dovaldė Ulčinaitė ir kompanija, choras „Pelėdžiukai”, šokių ansamblio „Kalatinis” vokalinė grupė, rokenrolo klubas „Elvis”, mergaičių vokalinis ansamblis „Mažosios žirniukės”, šokio klubas „Flamingas”, ansamblis „Turava”.
Močiučių varžytuvės „Gerumo žiedas” – ir saviraiškos galimybės, būdas kūrybiškai atsiskleisti, ir puiki proga susirinkti visų kartų atstovams, visai šeimai: seneliams, tėvams, vaikams, vaikaičiams, ir geros nuotaikos šventė.
Organizatoriai tikisi sulaukti visuomenės dėmesio ir palaikymo. Renginys nemokamas, todėl jame gali apsilankyti visi norintys smagiai ir prasmingai sutikti gražiausią pavasario šventę – Motinos dieną.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.