Paaiškėjo laimingasis „Dangaus 2” superfinalo šešetukas, kuris varžysis dėl 1 milijono litų

Eglė, Justinas, Skirmantė, Liudas, Živilė ir Marius – šiuos vardus turėtų atsiminti visi muzikinio realybės šou „Dangus 2” gerbėjai. Tai – talentai, kurie kovos dėl „Dangaus 2” nugalėtojo vardo balandžio 28 dieną 20.30 val. „Utenos pramogų arenoje” vyksiančiame realybės šou superfinale.
Paskutinio savaitės finalo koncerto dalyvių pasirodymus vertinę komisijos nariai buvo itin solidūs: Andrius Mamontovas, Jurgis Didžiulis ir kandusis radijo stoties „M–1” programų prodiuseris Mindaugas Stasiulis.
Po komisijos vertinimo pirmavo Raimonda. Ji gavo net 34 balus. Justas taip pat jautėsi užtikrintai. Marius, Adelija ir Živilė jaudinosi – po komisijos verdikto jie neturėjo pakankamai balų.
Žiūrovai 24 balus skyrė Adelijai, pamalonino žemaitį Marių 30 balų ir apdovanojo Justą 36 balais, taigi leido vaikinui iškovoti paskutinio savaitės finalo koncerto nugalėtojo vardą ir kelialapį tiesiai į superfinalą.
Kol Justas klykė iš džiaugsmo, turnyrinėje lentelėje švietė ne visiems malonūs duomenys. Į superfinalą pateko: Liudas, Skirmantė, Justas, Živilė, Marius ir Eglė. Adelija su Raimonda liko per plauką nuo sėkmės, tačiau joms dar gali pasisekti – vieną dalyvį į superfinalą dar gali deleguoti ir žiūrovai!
Balandžio 28 dieną 20.30 val. „Utenos pramogų arenoje” įvyks tris mėnesius trukusio realybės šou „Dangus 2” superfinalas. Jame dėl nugalėtojo vardo varžysis septyni šou dalyviai. „Dangaus 2” nugalėtojo pastangos ir triūsas visus tris mėnesius siekiant pergalės bus deramai įvertinti prizais.
Pirmų trijų vietų nugalėtojai pamatys realius savo darbo rezultatus – „Danguje 2” surinkti taškai bus dauginami iš dešimties ir virs eurais, kuriuos realybės šou dalyviai galės skirti tobulinimuisi.
„Norime, kad dangiečiai pinigus panaudotų tikslingai, tobulėtų ir skirtų mokslams, nesvarbu ar studijoms universitete, ar papildomiems muzikos kursams”, – sakė šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. „Dangaus 2” laimėtojas bus apdovanotas milijono vertės reklaminiu paketu TV3 ir Tango TV televizijose. Tai – nugalėtojo koncertinio turo, albumo ir įvaizdžio reklamai skirti pinigai.
„Tokio starto savo karjeros pradžioje galėtų pavydėti ne vienas atlikėjas”, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.
Tai ne vieninteliai prizai, kuriais išėjęs iš realybės šou galės džiaugtis „Dangaus 2” nugalėtojas – jam dar atiteks prabangi poilsinė kelionė, kompiuteris ir gitaros komplektas profesionalui. Antros ir trečios vietos laimėtojai bus taip pat apdovanoti muzikos instrumentais ir paslaugų medicinos centre „Northway” kuponais.
Ilgai lauktas „Dangaus 2” superfinalas – balandžio 28 dieną 20.30 val. „Utenos pramogų arenoje” ir tiesiogiai per „Tango TV”. Bilietus į renginį platina bilietai.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.