Dėl pigių skrydžių – derybos

Dar šiemet Palangos oro uostas gali pasiūlyti pigių skrydžių į Europos miestus.

Į Didžiąją Britaniją, Airiją ir Vokietiją lietuviai kyla iš Kauno Karmėlavos ir Rygos oro uostų.

Siekdama neprarasti klientų, Palangos oro uosto vadovybė pradėjo derybas su pigius skrydžius organizuojančiomis užsienio bendrovėmis.

„Šiuo metu deramasi su Airijos skrydžių bendrove „Ryanair”. Dar pernai ji pateikė savo sąlygas. Airiai reikalauja įrengti antrąjį keleivių terminalą, atnaujinti kilimo takus, gerinti aptarnavimą”, – vardijo Palangos oro uosto direktoriaus pavaduotojas rinkodarai Ramūnas Vilčinskas.

Antrojo keleivių terminalo statybos jau pradėtos. Dar reikia suremontuoti lėktuvų kilimo ir nusileidimo takus, susitarti dėl tvarkaraščių.

Anot R.Vilčinsko, su bendrove „Ryanair” deramasi dėl pigių skrydžių į Airiją, Angliją ir Vokietiją.

Populiariausias maršrutas – iš Palangos į Kopenhagą kasdien surenka pilną orlaivį. Skrydžiai iš Londono, Dublino ir Hamburgo priviliotų turistų ne tik į Palangą, bet ir į Klaipėdą.

Pigius skrydžius organizuojančios bendrovės „ZIP Travel” pardavimų konsultantė Rasa Sujetaitė tvirtino, kad vykstančių į Londoną ir Dubliną netrūksta.

„Būna dienų, kai bilietas į abi puses su oro uosto mokesčiais kainuoja apie šimtą litų. Tiesa, vasarą kainos kyla ir už bilietą tenka mokėti iki septynių šimtų litų. Nepaisant to, iš Kauno į Didžiąją Britaniją ir Airiją vyksta labai daug žmonių”, – pasakojo R.Sujetaitė.

Gegužę Palangos oro uosto vadovai ketina susitikti su bendrovės „Ryanair” atstovais. Tada ir paaiškės, ar šiemet keleiviai sulauks pigių skrydžių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.