Vilniaus socdemų lyderiui liberaldemokratai atveria kelią į Seimą

Nušalintojo prezidento Rolando Pakso vadovaujama partija „Tvarka ir teisingumas” (liberalai demokratai) pažadėjo socialdemokratui Algirdui Paleckiui pirmąją vietą būsimųjų Seimo rinkimų kandidatų sąraše.

Dienraščio „Respublika” šaltinių duomenimis, tokias pozicijas Socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus pirmininkui A.Paleckiui liberaldemokratai pasiūlė už paramą sudarant koaliciją ir priimant sprendimus Vilniaus miesto savivaldybės taryboje.

Paklaustas, kada ketina keisti partiją, A.Paleckis kalbas apie perbėgimą pavadino gandais ir tikino, kad jas skleidžia oponentai, kurių neįvardijo.

Apie A.Paleckio perėjimą į kitą partiją pasklidusias kalbas nieko teigė negirdėję ir liberaldemokratų lyderis R.Paksas bei jo pavaduotojas Valentinas Mazuronis. Tačiau jis prasitarė, kad A.Paleckiui pageidaujant, liberaldemokratai priims jį į savo gretas.

Seimo rinkimai įvyks 2008 metų rudenį.

LSDP Vilniaus skyriuje nedidelę šalininkų persvarą turintis A.Paleckis prieš partijos vadovybės valią sudarė socialdemokratų koaliciją su R.Pakso liberaldemokratais Vilniaus miesto savivaldybės taryboje ir užsitikrino sau vicemero postą.

Anksčiau dėl galimybės tapti savivaldybės tarybos nariu A.Paleckis atsisakė Seimo nario mandato.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.