Seimo pirmininkas neigia kalbas, jog sveikatos apsaugos ministras palieka „pilietininkus”

Pilietinės demokratijos partijos lyderis, Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas neigia žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją, jog bendrapartietis sveikatos apsaugos ministras Rimvydas Turčinskas migruoja pas socialdemokratus.

„Mano žiniomis, R.Turčinskas nėra sutikęs pereiti pas socdemus, tai yra paprastas gandas, o juos aš girdžiu nuo kadencijos pradžios. Aš manau, kad gandai yra kažkieno inicijuojami, o tikslas – politinė konkurencija”, – penktadienį žurnalistams teigė V.Muntianas.

Socialdemokratų frakcijos Seime seniūnė Irena Šiaulienė taip pat teigia nieko nežinanti apie neva galima R.Turčinsko perėjimą į jos vadovaujamą frakciją.

„Aš skaičiau spaudoje apie galimą R.Turčinsko perėjimą, tai tiek ir žinau, nenoriu tikėti, nes mes patys su juo tikrai apie tai nekalbėjome”, – BNS penktadienį sakė socialdemokratė.

Pats ministras penktadienį telefonu buvo nepasiekiamas. Penktadienį dienraštyje „Respublika” cituojami ministro žodžiai, jog jis dar nieko nenutaręs, jokio sprendimo nepriėmęs.

Informacija apie galimą „pilietininkų” migraciją pas socialdemokratus žiniasklaidoje jau buvo paskelbta prieš kelias savaites, tačiau nepasitvirtino.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.