Automobiliu per Baltiją – mažesne kaina

Laivybos kompanija „DFDS LISCO” vasaros sezono metu prioritetu pasirinko keltų keleivius automobiliais ir jiems numatė nemenkų nuolaidų.

Nugabenti automobilį jūrų keltu iki Kylio uosto Vokietijoje kainuos 280 litų. Jeigu automobiliu važiuoja trys ir daugiau žmonių, mokestis už jį mažėja iki 210 litų.

Jūra keldamas automobilį į Vokietijos Zasnico uostamiestį keleivis už tai mokės 210 litų, jeigu vyks trys ir daugiau žmonių – 190 litų. Keltu perkelti automobilį į Švediją kainuos 200 litų.

„Mėgėjai vasarą po Europą keliauti automobiliais vis dažniau ten vyksta ne Lenkijos keliais, bet keltais keliasi per Baltiją. Jie įvertina kelionės jūra patogumą ir saugumą. Per pastaruosius penkerius metus mūsų keltų linijose penkis kartus padaugėjo keleivių automobiliais”, – sakė kompanijos „DFDS LISCO” komunikacijų ir reklamos grupės vadovas Vaidas Klumbys.

Vakar valstybiniame turizmo departamente vykusiame seminare V.Klumbys pristatė jūrų transporto vasaros sezono naujienas. Jis akcentavo, kad, prieš metus kompanijos pavadinimą pakeitus į „DFDS LISCO”, lietuviškas prekybinis ženklas LISCO neišnyko iš keleivinio jūrų transporto rinkos, jis ten įsitvirtina. Su šiuo ženklu organizuojamas keleivių gabenimas tarp Klaipėdos ir Kylio bei Zasnico uostų Vokietijoje, Karlshamno – Švedijoje. Nuo gegužės 1 dienos kompanija atnaujins keltų eismą tarp Rygos ir Liubeko. Tam Norvegijoje išsinuomojo 140 keleivinių vietų jūrų keltą.

Kompanija spėjo iki vasaros sezono atnaujinti visus savo keltus, todėl padidėjo jų komfortiškumas bei keleivinio serviso standartai. Šiuo metu baigiamas kosmetinis paskutinio kelto „LISCO Gloria” remontas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.