Tradicinė didžioji želdinių šventė žada daug staigmenų

„Ogmios” prekybos mieste, adresu Žirmūnų g.66, Vilnius, šalia parduotuvės „Žaliasis centras”, balandžio 20 – 21 d. tradicinėje „Didžiojoje želdinių šventėje” lankytojų laukia nuolat besiplečianti apželdinimo paslaugų bei prekių pasiūla, ir net rekordinis šios šventės dovanų skaičius – virš 7 tonų prizų!

Ketvirti metai iš eilės „Ogmios” prekybos mieste vykstanti tradicinė „Didžioji želdinių šventė”, šiais metais kviečia įsigyti ne tik įvairių vaismedžių, dekoratyvinių krūmų, sodinukų, daigų, sėklų, trąšų, bet ir kitų pavasarį itin paklausių prekių, reikalingų aplinkos tvarkymui ir priežiūrai. Apželdinimo ir aplinkos tvarkymo paslaugas teikiančios bendrovės pažadėjo mielai dalintis savo patirtimi ir konsultuoti lankytojus apželdinimo bei lauko aplinkos tvarkymo klausimais.

Pasak šventės organizatorių – AB „Ogmios centras” ir UAB agrofirma „Sėklos” vadovų – „galimybė tiesiogiai bendrauti su pardavėju ir ūkininku, asmeniškai pasitarti, kaip auginti sodinius, juos prižiūrėti bei tvarkyti savo aplinką, kur kreiptis, ieškant apželdinimo paslaugų, kas metai pritraukia vis daugiau lankytojų. Didžioji želdinių šventė yra skiriama lankytojams, kuriems yra aktualu sužinoti kuo daugiau apie žaliosios aplinkos kūrimą, aplinkos dizainą, todėl šventėje bus siūloma nemažai kompleksinių paslaugų, bus teikiamos konsultacijos lauko aplinkos įrengimo, laistymo sistemų, vejų, tvorų įrengimo ir kitais panašiais klausimais”.

„Žaliasis centras” šiais metais pasiūlys itin platų asortimentą – nuo sėklytės ar augaliuko iki sodo, daržo technikos bei baldų. Kiekvienas, norintis įsirengti gražią veją ar ją prižiūrėti, ras labai platų asortimentą įvairios paskirties žolių mišinių, priežiūros priemonių, kokybiškų laistymo sistemų, o į visus klausimus atsakys ir patars kvalifikuotas agronomas.

Šiais metais lankytojų laukia virš 70 dalyvių iš visos Lietuvos. Sodininkams dalyvavimas „Didžiojoje želdinių šventėje” jau tapo gražia tradicija. Pirmą kartą šiais metais šventėje dalyvausiantys amatininkai, pasiūlys originalių gaminių, skirtų aplinkai, jos priežiūrai bei dekoravimui: nuo lauko skulptūrų, vazonų bei pintų beržo gaminių iki žadėtų kaliausių.

Balandžio 21 d. nuo 11.00 val. „Didžiojoje želdinių šventėje” lankytojų laukia šventinė programa ir rekordinis šios šventės prizų skaičius – 7 tonos „Durpeta” durpių, kurios bus išdalintos šventės lankytojams. Atvykusiems su visa šeimyna bus pasiūlyta dalyvauti „Šeimų varžytuvių” rungtyse, bus išrinkta stipriausia Lietuvos šeima, jai atiteks didysis prizas – BOSCH žoliapjovė. Nė vienas „Šeimų varžytuvių” dalyvis, atvykęs ir dalyvavęs su šeima rungtyse, neliks be dovanos, jiems bus dovanojama ne tik „DURPETA” durpės, bet ir originalūs aplinkos priežiūrai skirti prizai.

Šventinės programos staigmena – bus fiksuotas „Didžiosios želdinių šventės” pirmasis rekordas. Žydrūnas Savickas sieks „Durpių rekordo”, programą ves Loreta Mukaitė, grieš „Sadūnai”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Šeima ir namai su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.