Š.Marčiulionio ir Š.Kalmanovičiaus akistata vos nesibaigė muštynėmis

Iškilmingas Lietuvos krepšinio 85 metų jubiliejaus paminėjimas neapsiėjo be nesklandumų – oficialaus renginio pabaigoje prie išėjimo susiginčijo ir tik greitos apsaugininkų reakcijos dėka nesusimušė buvusi krepšinio žvaigždė Šarūnas Marčiulionis bei žinomas krepšinio rėmėjas Šabtajus Kalmanovičius.

Incidentas įvyko vos tik pasibaigus oficialiai renginio daliai. Abu krepšinio pasaulio atstovai ėjo link išėjimo, tačiau Š.Marčiulionio nervai neatlaikė. „Jis neturi teisės būti tarp mūsų,” – pakeltu balsu savo nuomonę pareiškė Š.Marčiulionis.

Konfliktui įsibėgėti neleido aplinkui stovėję renginio dalyviai bei apsaugininkai, kurie neleido Š.Marčiulioniui priartėti prie Š.Kalmanovičiaus.

Netrukus Š.Marčiulionis atsisveikino su šventėje dalyvavusiais žmonėmis bei išvyko į Vilnių. Išvykdamas krepšininkas ir toliau reiškė nepasitenkinimą.

Nepaisant to, kad vienas pirmųjų europiečių žaidusių NBA gavo Lietuvos krepšinio federacijos apdovanojimą už puikius pasiekimus, jis nebuvo patenkintas viso renginio metu.

Spėjama, jog prie prastos Š.Marčiulionio nuotaikos galėjo prisidėti prieš beveik metus vykę FIBA Europos prezidento rinkimai, kai Lietuvos atstovas prieš pat rinkimus atsiėmė savo kandidatūra, o FIBA Europe nariai neišrinko nė vieno Lietuvos atstovo į valdybą, nors joje yra tokių šalių atstovai kaip Gibraltaro, Liuksemburgo, Portugalijos, Danijos, Maltos, Islandijos bei Švedijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.