Vilniuje vyks tarptautinė elektroninės prekybos konferencija

Balandžio 18-19 dienomis, viešbučio „Panorama” konferencijų centre, Sodų g. 14, Vilniuje, vyks tarptautinė konferencija „Elektroninė prekyba 2007”. Joje dalyvausiantys ekspertai aptars pasaulinės elektroninės prekybos perspektyvas, o Lietuvos verslininkai aptars savo prekybos internetu patirtį.

Konferencija skirta ne tik verslininkams, jau pradėjusiems elektroninę prekybą ar tik ketinantiems savo verslą perkelti į virtualią erdvę. Pranešimai apie internetinio pirkėjo ypatybes, internetinės rinkodaros evoliuciją, naujausius įrankius prekybai internetu, finansinius atsiskaitymus, nusikaltimus elektroninėje erdvėje ir saugumo priemones bus įdomūs ir rinkodaros specialistams, plėtros skyrių vadovams, informacinių technologijų (IT) specialistams ir kitiems, dirbantiems interneto srityje.

Kaip teigė vienas konferencijos organizatorių, IT kompanijos „Net Frequency” direktorius Darius Lebedzinskas, renginio metu savo pranešimus ir idėjas pristatys beveik dvi dešimtys elektroninės prekybos specialistų iš įvairių šalių. „Tikimės, kad konferencijos dalyviai parsiveš daug įžvalgų ir patarimų, padėsiančių patobulinti verslą. Pasistengėme, jog renginio metu būtų skiriama daug dėmesio gyvai diskusijai ir keitimuisi patirtimi”, – teigė D.Lebedzinskas.

Tarptautinę konferenciją „Elektroninė prekyba 2007” rengia tarptautinė bendrovė „OXID eSales”, kurianti elektroninės prekybos internetu įrankius, kartu su IT kompanijomis „Net Frequency”, „Technopark” ir „Elektroninė prekyba”. Konferencijos rėmėjas – „Google”.

Daugiau informacijos apie konferenciją ir jos programą galite rasti tinklapyje www.expozona.lt arba skambinkite tel.: (8 5) 210 56 18; 8 611 29279 projektų vadovei Jūratei Balčiūnaitei.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.