Vilniuje Pramonės gatvės dalyje bus draudžiamas transporto eismas

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad balandžio 17 ir 18 dienomis dėl geležinkelio pervažos Naujosios Vilnios stotyje rekonstrukcijos bus draudžiamas transporto eismas Pramonės gatvės dalyje tarp Pergalės ir Linksmosios gatvių. Apvažiuoti bus galima Linksmąja, Parko ir Pergalės gatvėmis. Dėl eismo ribojimo minėtu laikotarpiu keisis viešojo transporto maršrutų trasos.

4 maršruto „Centras–Pylimo g.–Naujoji Vilnia”, 4A maršruto „Centras–Pylimo g.–Naujoji Vilnia–Mickūnai” autobusai, važiuojantys iš centro link Mickūnų, nuo Pramonės ir Pergalės gatvių sankryžos bus nukreipiami Pergalės, Parko ir Linksmąja gatvėmis, toliau važiuos senąja trasa. Šio maršruto autobusai, važiuojantys iš Mickūnų link centro, nuo Pramonės ir Linksmosios gatvių sankryžos nukreipiami Linksmąja, Parko ir Pergalės gatvėmis, toliau – senąja trasa.

14 maršruto „Grigaičiai–Parko g.–Arimų g.” autobusai, važiuojantys nuo Grigaičių link Arimų gatvės, nuo Pergalės ir Parko gatvių sankryžos nukreipiami tiesiai į Dūmų gatvę, toliau – senąja trasa. Šio maršruto autobusai, važiuojantys nuo Arimų gatvės link Grigaičių, nuo Pergalės ir Parko gatvių sankryžos nukreipiami tiesiai į Pergalės gatvę, toliau – senąja trasa.

67 maršruto „Parko g.–Kalno g.” autobusai į Kalno gatvę važiuos Pergalės gatve, o važiuojant nuo Kalno gatvės link Parko gatvės autobusai nuo Pergalės ir Pramonės gatvių sankryžos bus nukreipiami tiesiai į Parko gatvę, toliau – senąja trasa.

M 2-49 maršruto „Stotis–Pavilnys–Naujoji Vilnia” maršrutinių taksi galinė stotelė iš Pramonės gatvės Žalgirio stotelės perkeliama į Linksmosios gatvės autobusų apsisukimo žiedą. Maršrutiniai taksi nuo Pergalės ir Parko gatvių sankryžos toliau važiuos Parko ir Linksmąja gatvėmis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.