„Tango TV” realybės šou „Dangų 2“ superfinalo išvakarėse paliko Soliaris

„Tango TV” žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2” superfinalo, kuris vyks balandžio 28 dieną 20.30 val. „Utenos pramogų arenoje” Vilniuje, išvakarėse „Dangus 2” antrąkart teko palikti dainininkui Soliariui.

Jis jau seniai suprato, kad „Dangaus 2” lyderių nebepavys, tačiau ant scenos priešpaskutiniame savaitės finale atidavė viską, ką turi geriausio, dainuodamas baladę „Viskas bus gerai”.

Deja, „Dangaus 2” savaitės finalo komisijos nariai šį Soliario pasirodymą įvertino „žiauriausiai” iš visų kada buvusių pasirodymų „Danguje”. Choras iš ŽAS Soliarį išvadino „absoliučiu nuliu”, „Gravel” vokalistas Tomas Sinickis pasiūlė Soliariui geriau visai nieko nebekurti, o Vytautas Šapranauskas jo pasirodymą pavadino „valiūkiška apatija”.

Aštriais liežuviais apsiginklavusi „Dangaus 2” komisija kritikos negailėjo ir kitiems „dangiečiams” ir taip išprovokavo „Tango TV” žiūrovų protestą. Choras iš „ŽAS” rėžė, jog Raimondos baladė jam nesukėlė jokių emocijų, 8 balus atidavė Adelijai ir tik todėl, kad ji jam panaši į vaiką, o „vaikų skriausti negalima”, Liudą pagyrė už bendravimą su publika ir skyrė 10 balų, Skirmantės dainą pripažino emocingiausia ir apdovanojo 12 balų. Arogantiškas ir kritiškas grupės „Gravel” vokalistas T. Sinickis savo simpatijas atidavė „Dangaus 2” merginoms: Raimondai jis skyrė 8 balus, Adelijai – 10, nes „turiu fetišą smulkioms moterims”, o daugiausia – 12, mestelėjo Skirmantei, tačiau pasiūlė jai pakeisti stilių ir nebūti scenoje kaip Rositai Čivilytei, mat, tai nieko gero nežada. V. Šapranauskas Adelijai taip pat skyrė 8 balus, Raimondą netikėtai pavadino Bryanu Adamsu, nes šiai dainuojant scenoje nebereikia šokėjų ir davė 10 balų, o Skirmantė 12 balų nusipelnė dėl to, nes juoda spalva, kuria buvo pasipuošusi dangietė – jo mylimiausia. Šapras nepraleido progos įkąsti ne tik Soliariui, o ir publikos numylėtiniui Liudui, kurio pasirodymą pavadino „nevaldomos marionetės šokiu”.

Žiūrovai taip tikrai nemanė ir Liudui skyrė daugiausia – 36 balus, taip pat įvertino ir Raimondą – jai teko 30 žiūrovų balų, o komisijos išliaupsintai Skirmantei žiūrovai skyrė trečią vietą ir 24 balus.

Šio savaitgalio Fantomo dvikova taip pat buvo dramatiška kaip niekad. Soliaris, negavęs taškų nei iš komisijos, nei iš žiūrovų užsikrovė ant pečių itin sunkią naštą – kovoti prieš Fantomu išrinktą savo mylimąją Živilę. Rezultatu 1451 balai prieš 979 balsus Soliaris pralaimėjo Živilei ir „Dangų 2” paliko antrąjį kartą.

Į „Dangaus 2” superfinalą pateks tik septyni „dangiečiai” – keturi, surinkę daugiausiai taškų, du laimėję balandžio 7-osios ir 21-osios šeštadienių finalus ir vienas, kurį išrinks „Tango TV” žiūrovai. Vienintelė vietą superfinale kol kas užsitikrinusi tik balandžio 7-osios finalo nugalėtoja Eglė iš Klaipėdos.

„Dangiečių” taškai prieš paskutinįjį „Dangaus 2” savaitės finalą: Liudas ir Skirmantė po 288, Živilė – 256, Justinas – 238, Marius – 228, Raimonda – 210, Adelija – 202, Eglė – 128, Edita ir Erika – 38.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "„Tango TV” realybės šou „Dangų 2“ superfinalo išvakarėse paliko Soliaris"

  1. nesvarbu

    esu ziauriai supykus ant komisijos 👿 soliaris toks puikus dainininkas net mano dedei jo dainos grazios jis idealus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.