Laiškai mamoms jau plūsta į redakciją

Laiškai, kupini nuoširdžių šiltų žodžių mamoms, į „Vakarų ekspreso” redakciją ėmė plaukti mums nė nespėjus paskelbti šiųmečio laiško mamai konkurso, kuris tradiciškai rengiamas jau kelerius metus.

Šis konkursas – vienas iš sumanymų, kai dalyvavimas yra kur kas svarbesnis už viliojančią pergalę. Ne vienas ankstesnių metų nugalėtojų yra prisipažinęs – to, ką pasakė mamai laiške, kurį išspausdino mūsų dienraštis, nebūtų išdrįsęs tarti jai akis į akį.

Dažnas konkursui atsiųstas laiškas – tikras poezijos kūrinys, atskleidžiantis slapčiausius sielos klodus ir griebiantis už širdies. Juk kiekviename iš mūsų gyvena vaikas, didžiausią meilę ir prieraišumą jaučiantis savo mamai. Pasakyti jai tai, ką jauti – niekada nevėlu, bet ypač gražu, kai nepamirštame ypatingos progos – gegužės pirmąjį sekmadienį minimos Motinos dienos.

Šiųmetis konkursas jau prasidėjo, jūsų laiškų lauksime iki gegužės 2 d. adresu M. Mažvydo al. 3, Klaipėda (konkursui „Laiškas mamai”) arba el. paštu konkursas@ve.lt.

Gražiausi laiškai „Vakarų eksprese” bus išspausdinti gegužės 5 d., Motinos dienos išvakarėse, o konkurso nugalėtojas gaus saldų prizą – 100 Lt vertės dovanų kuponą apsipirkti šokolado parduotuvėje „AJ šokoladas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.