Nielsenas: „Nepavyko pasiekti tikslo”

Nors ir traumuotas Matthew Nielsenas buvo rezultatyviausias Vilniaus „Lietuvos ryto” komandos krepšininkas ULEB taurės turnyro finale

Nielsenas praėjusį penktadienį per Lietuvos krepšinio lygos rungtynes pasitempė Achilo sausgyslę ir negalėjo treniruotis iki pirmadienio. Vis dėlto australas pelnė 11 taškų, tačiau to pasiekti pergalei nepakako.

Po mačo Nielsenas buvo vienas iš keturių krepšininkų, kuriems atlikti dopingo testai. „Tai įprasta, ypač po finalo rungtynių”, – tvirtino „Lietuvos ryto” puolėjas. Be jo, šlapimo mėginį pateikti turėjo ir Robertas Štelmaheris.

– Kodėl „Lietuvos rytui” nepavyko laimėti?

– Deja, trečias kėlinys mums buvo labai prastas. Varžovai į aikštę įėjo nusiteikę kovingai ir mes jiems neprilygome. Nemanau, kad žaidėme prastai. Madrido „Real” komanda turėjo krepšininkų, kurie pelnė taškus, pataikė iš sudėtingų padėčių.

– Varžovų treneris tvirtina, kad „Real” pergalę lėmė gera gynyba. Sutinkate su tuo?

– Mums nepavyko sėkmingai sužaisti trečio kėlinio. Per jį „Real” gynyba buvo gera, o puolimas puikus.

– Gerai žaidėte nepaisydamas lengvos traumos. Ar jautėte skausmą kojoje?

– Neturėjau geriausių sąlygų rengtis rungtynėms. Nesitreniravau tris dienas, nes jaučiau skausmą. Tačiau toks yra krepšinis. Sunku žaisti tokio lygio rungtynes negalint rengtis mačui be trukdžių. Tačiau yra kaip yra. Deja, nepavyko pasiekti tikslo laimėti turnyrą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.