Džordana Butkutė: aš nemanau, kad griaučiai yra gražu…

Nuvilnijo gandas, kad garsi dainininkė Džordana Butkutė laukiasi. Po žiemos ji pasirodė viešumoje gerokai pasitaisiusi. Dešimt kilogramų priaugusi dainininkė šypsosi dėl apkalbų ir džiaugiasi savo moteriškomis formomis.

„Tokia greita esu ir mezgimas man greitai einasi. Per tris dienas megztinį numezgu, – vietoje nenustygsta Dž. Butkutė, kurios atvirą interviu TV3 žiūrovai pamatys trečiadienį, balandžio 11 dieną, 20.45 val. „Lietuvos ryto televizijoje”. – Kol numezgu, akys pavargsta, atsibosta, aš jau jo nebenoriu vilkėti. Kaip panešiojusi jaučiuosi.”

Štai taip Džordana ir peržiemojo namie prie televizoriaus su mezginiu rankose. Numezgė tiek megztinių, kad visą abiturientų klasę galima būtų papuošti, tačiau visi mezginiai kol kas tūno moters spintoje.

Visko dainininkės namuose daug: drabužių, rankinių, batų, daug megztinių. Džordana prisipažįsta, kad ji tokia: jei puoštis, – tai gausiai, jei dainuoti, – tai garsiai, jei jau šampaną gerti, – tai kibirais, o jei jau valgyti šokoladą ir riešutus, – tai tik kilogramais…

„Kai buvau liesa, norėjau pasitaisyti. Buvau per plona, dėvėjau vaikiškus drabužius. Patikėkite, savo mylimiausius džinsus atidaviau mergaitei, kuriai vos devyneri, – pasakoja Dž. Butkutė. – Moteris, kuriai jau per trisdešimt, su vaikiškais džinsais… Aš nemanau, kad griaučiai yra gražu.”

Taigi šią žiemą Dž. Butkutė žiemojo tikrąja to žodžio prasme: šokoladai, riešutai, trakučiai ir kotletai… Valgė viską, nieko neskaičiavo ir vis stebėjosi, kur telpa. Valgydavo dažniausiai vakarais prie televizoriaus. Iš šalia namų esančios parduotuvės tiesiog šluote šlavė skanėstus, o tauta, išvydusi Džordaną viešumoje, nusprendė – ji laukiasi.

Tiesa, tos kalbos apie šeimos pagausėjimą – ne iš piršto laužtos. Džordana iš tiesų labai rimtai susimąstė, kad iki žilos senatvės vien dainuoti nebenori. Taip atsirado namai, kuriuos Džordana su draugu Sergėjumi nusipirko prieš dvejus metus, namie atsirado šunytis Rokis. Dabar labai norėtųsi ir mažylio, tačiau…

Toks gyvenimas, kokį iki šiol gyveno Džordana, nebuvo sveikas ir ramus: kasdieninis išsekimas, naktiniai koncertai, nesveika mityba ir daug šampano… Tapusi blaivininke, atsisakiusi naktinių pasirodymų ir degalinėse gaminamų sumuštinių, dainininkė tikisi, kad praeitis pasimirš ir jiedu su Sergėjumi susilauks išsvajotos Dievo dovanos – mažylio…

Žurnalistės Jovitos Valeikaitės interviu su Džordana Butkute – trečiadienį, balandžio 11 dieną, 20.45 val. „Lietuvos ryto televizijoje” per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.