Lankytojus pasitiks išsiplėtusi paroda

Trečiadienį prasidės 15-ąjį kartą rengiama tarptautinė statybų verslo paroda „Individuali statyba-2007”.

Šiemet parodoje dalyvaus net 220 bendrovių – trisdešimčia daugiau nei pernai.

Taip pat daugiau nei dviem šimtais kvadratinių metrų padidėjo ekspozicijų plotas ir šiemet sieks 3300 kvadratinių metrų. Vietoje vieno paviljono šiemet bus pastatyti du.

Tačiau net ir padidinus plotą visi norintieji į parodą nepateko.

„Beveik pusė parodoje dalyvaujančių bendrovių yra iš Klaipėdos regiono, 18 procentų iš Vilniaus ir 12 procentų iš Kauno”, – sakė parodą organizuojančios bendrovės „Expo Vakarai” projektų vadovė Renata Malinauskienė.

Greta įvairių prietaisų ir statybinių medžiagų stendų parodoje savo paslaugas bandys įpiršti ir nekilnojamojo turto bendrovės.

Žmonės bus viliojami Didžiųjų Lelių, Sendvario parko, Gandrališkių gyvenamųjų kvartalų vaizdais.

Paprasto vartotojo žvilgsnis krypsta į jam konkrečiai rūpimus dalykus, kaip grindų, lubų dangos ar santechnika. Šiemet parodoje bus nemažai įmonių, siūlančių jau pastatytus namus, garažus. Atnaujinantys butus gyventojai parodoje tikrai galės rasti viską, ko gali prireikti.

Lankytojai parodos metu galės apsilankyti rengiamuose seminaruose. Taip pat bus rengiama konferencija „Daugiabučių gyvenamųjų namų renovacija”.

Jos organizatorius Ričardas Grigaliūnas teigė, kad bus naudinga apsilankyti ne tik specialistams, bet ir daugiabučių namų bendrijų pirmininkams.

Valstybės parama renovuojant daugiabutį namą gali siekti net iki 50 procentų.

Anot R.Grigaliūno, jaučiamas bendrijų sujudimas, bet kartu susiduriama ir su daugybe problemų, o viena iš pagrindinių – trūksta projektuotojų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.