V. Lekevičius dideliais pažadais nesišvaistė

Poryt – balandžio septintąją – prasideda Lietuvos nacionalinės futbolo klubų asociacijos (NFKA) A lygos čempionatas. Klaipėdos „Atlantas” šeštadienį jį pradės savame stadione 15 valandą rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu”.

Naujojo sezono išvakarėse „Atlanto” klubas savo viešbučio konferencijų salėje žiniasklaidos atstovams surengė komandos pristatymą.

Pristatydamas žaidėjus „Atlanto” klubo vadovas ir vyriausiasis treneris Vacys Lekevičius kalbėjo: „Subūrėme jauną kolektyvą – jauniausią visoje A lygoje. Iš „senukų” liko tik Donatas Navikas, Andrius Petreikis, Romualdas Maciulevičius ir Darius Ramonas. Kiti žaidėjai – iš dublerių komandos. Turėsime komandoje ir šešis legionierius – tris kroatus, baltarusį, nigerietį bei latvį. Sieksime varžovus įveikti kovingumu, pasiaukojamu žaidimu. Nenoriu švaistytis dideliais pažadais – sieksime pasirodyti ne prasčiau nei pernai.”

V. Lekevičius sakė, kad šiemet komanda buvo formuojama atsižvelgiant į sumažėjusį biudžetą. Tačiau, anot jo, tai nereiškia, jog „Atlantas” bus taškų dalintojas kitoms komandoms.

V. Lekevičių labai nuliūdino ta aplinkybė, kad už kiekvieno legionieriaus registraciją reikia mokėti po 10 tūkstančių litų.

„Net už Ivo Begičių, kuris klube žaidė pernai, taip pat reikia mokėti šiuos pinigus. Tai stipriai smogia per klubo piniginę”, – guodėsi V. Lekevičius.

V. Lekevičiaus pagalbininkai, kaip ir pernai, bus Rimantas Žvingilas ir Marius Poškus.

„Atlanto” sudėtį ir komandos tvarkaraštį paskelbsime artimiausiomis dienomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.