CSKA triuškinamai nugalėjo „Maccabi” krepšininkus

Maskvos CSKA klubas galingai pradėjo Eurolygos atkrintamąsias varžybas. Rusijos klubas namų aikštelėje rezultatu 80:58 (21:6, 19:16, 16:12, 24:24) sutriuškino Tel Avivo „Maccabi” krepšininkus ir ketvirtfinalio serijoje iki 2 pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Dvikova prasidėjo labai atkakliai, komandos sunkiai rinko taškus, o metimai dažnai skriejo pro šalį. Vis dėlto startinį jaudulį nugalėjo CSKA krepšininkai pataikė keturis tolimus metimus iš eilės ir išsiveržė į priekį 20:6. Maskvos krepšininkų dominavimas nesibaigė ir antrajame kėlinuke. Sirtumas tarp komandų vis didėjo, o netrukus pasiekė 20 taškų ribą (36:16). Po dviejų kėlinukų CSKA buvo priekyje 40:22.

Situacija aikštelėje nesikeitė ir po didžiosios pertraukos. Beviltiškai atrodę „Maccabi” krepšininkai nerado kelių prie šeimininkų krepšio, o gynyboje turėjo problemų bene su visais CSKA krepšininkais. Rusijos komanda sugebėjo išlaikyti 20 taškų pranašumą ir prieš lemiamą kėlinuką pirmavo 56:34. Paskutiniame kėlinuke CSKA krepšininkai jau nesistengė didinti persvaros, tačiau „Maccabi” pranašumas ir toliau nepavyko mažinti atsilikimo. Susitikimą pabaigė 4 Tomašo Van Den Špiegelio dėjimai iš eilės, po kurių visi CSKA sirgaliai atsistojo ir pasveikino savo ekipą su įspūdinga pergale 80:58.

CSKA: T.Langdonas 16, D.Andersenas 14, J.R.Holdenas 12, T.Van Den Špiegelis 11, M.Smodišas 9, A.Savrasenko 8, T.Papaloukas 4 (8 rez.perd.).

„Maccabi”: N.Vujčičius 10 (9 atk.kam.), W.Bynumas 9, S.Jasaitis (2/4, 1/5, 4 atk.kam.), G.Jeretinas ir J.Arnoldas – po 7, Sh.Shasonas 6.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.