Iš duobės – su albumu

Pastaruoju metu neturintis kada atsikvėpti dainininkas Vilius Tarasovas galės kiek atsikvėpti po rytoj viename sostinės naktinių klubų vyksiančio debiutinio albumo „Aš” pristatymo vakarėlio.

„Kodėl „Aš”? Tai Violetos kaltė. Per vienus apdovanojimus mane pavadino „katinu”, tai dabar aplink tik ir girdžiu. Aišku, Violeta už tai gaus velnių, nes man tenka dabar visiems sakyti, kad nesu „katinas”. Aš esu aš, Vilius Tarasovas, – šmaikštavo dainininkas. – Šis albumas – tikrasis mano veidas.”

Dvylika dainų, įrašytų moderniais ritmenbliuzo bei soul stiliais, gimė per metus.

Debiutinio albumo įrašinėjimo pradžia nebuvo sėkminga – įrašius pirmąsias keturias dainas, jos mįslingai dingo iš studijos kompiuterio.

„Tuometinis prodiuseris sakė, kad kaltinti dėl tokio įvykio reikėtų žaibo iškrovą, dėl kurios studijoje dingo elektra, o jai atsiradus, dainų atkurti nebepavyko. Nežinau, kaip buvo iš tiesų, bet kumščiai panižo, – pasakojo Vilius. – Labai gaila buvo tų kūrinių, į kuriuos įdėjau tiek daug darbo.”

Dėl tokios nesėkmingos pradžios kuriam laikui kritęs į emocinę duobę V.Tarasovas atsigavo susipažinęs su prodiuseriu Mindaugu Lapinsku, kurį dabar vadina sielos broliu. „Mes su juo puikiai sutariame. Mėgaujamės ta pačia muzika ir abu siekiame gero rezultato”, – nauja pažintimi džiaugėsi V.Tarasovas.

Bendradarbiavimo vaisių nereikėjo ilgai laukti – šių metų pradžioje radijo stočių eteryje nuskambėjo pirmoji Viliaus daina „Išeinu”, kuri greitai užkopė į aukščiausias topų vietas.

Svarbiausias dainininko žmogus – atlikėja Violeta Riaubiškytė – debiutiniame Viliaus albume neliko pamiršta. Laimingi įsimylėjėliai kartu įrašė dainą „Jeigu nori”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.