„Re&Solution”: Ryga gali prarasti Baltijos šalių nekilnojamojo turto centro statusą

Ryga gali prarasti Baltijos šalių nekilnojamojo turto sostinės statusą, paskelbė Finansų ir nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų bendrovė „Re&Solution”.

„Re&Solution” atliko Latvijos, Lietuvos ir Estijos nekilnojamojo turto rinkų plėtros tyrimą ir kartu su tarptautine audito bendrove „PricewaterhouseCoopers” bei tarptautine Baltijos advokatų kontorų grupe LAWIN parengė prognozes 2007 metams, pranešė kompanijos rinkodaros direktorius Ramilas Kadirovas.

2006 m. tyrimas parodė, kad Ryga ir Latvija turi didžiulį potencialą komercinio nekilnojamojo turto rinkoje, palyginti su Lietuva ir Estija, tuo tarpu 2007 m. tyrimas atskleidė, kad Latvija vis dėlto atsilieka nuo savo kaimynių, sakė R. Kadirovas.

Ir šiuo metu daugeliui nerimą kelia klausimas, ar Ryga sugebės išlaikyti Baltijos nekilnojamojo turto sostinės statusą ir pritraukti investuotojus bei bendradarbiavimo partnerius, sakė R. Kadirovas.

„Re&Solution” balandžio 4 dieną viešbutyje „Reval Hotel Ridzene” rengia spaudos konferenciją, per kurią bus pateikta daugiau informacijos apie šį tyrimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.