„Iššūkio žvaigždėms” lyderiai išlieka tie patys

Po ketvirtosios LTV laidos „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” jau galima pastebėti dėsningumą, kad stipriausiųjų trejetas išlieka tas pats. Rokiruotė vyksta tarp pirmosios, antrosios ir trečiosios vietos.

Praėjusį šeštadienį pirmą vietą žiūrovų ir komisijos valia užėmė Rita Dapkutė ir Mantas (1532 balai). Anksčiau jie yra užėmę antrą arba trečią vietas. Vos dviem balais nuo šios poros šįkart atsiliko kita Amerikos lietuvė – Lidija Rasutis su partneriu Audrium Bruzga. Pirmosios laidos lyderiai Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis šįkart – treti (1251 balas).

Mažiausiai balų surinkusi pora – Ieva Kūrytė-Vėtė ir Tomas Pavilionis per vieną vakarą sugebėjo ir iškristi, ir sugrįžti į projektą. Pirmiausia Ieva ir Tomas stojo į dvikovą su Viktorija Vaineikyje ir Nikodemu, kuriuos beveik vienbalsiai palaikė kolegos (Lidija Rasutis: „balsuoju už Užupį”, Audrius Giržadas: „svarbiausia – aistra dainuoti”). Iškritę Ieva ir Tomas dėl teisės pasilikti turėjo kovoti su dviem anksčiau iškritusiomis poromis: Redita Dominaityte ir Vilium Tarasovu bei Aiste Pilvelyje ir Jonu Vilimu. Šįkart kolegos buvo palankesni Ievai ir Tomui. Juos vėl išvysime kitoje laidoje.

Į ketvirtą vietą pirmąkart pakilo įvaizdį neatpažįstamai pakeitę ir staiga meksikiečiais tapę Eva ir Jokūbas Bareikis, atlikę dainą „Speedy Gonzales” (966 balai). Neblogai įvertinta ir neseniai vos neiškritusi Rasos Kaušiūtės ir Vitalijaus Cololo pora, puikiai įvaldžiusi Jameso Browno „I Feel Good” stilistiką (593 balai).

Didžiąją savaitę „Iššūkio žvaigždėms” dalyviai galės šiek tiek atsipūsti po rokenrolo siautulio. Tačiau ne per daug: repeticijose jau skamba visiems pažįstami šlageriai. Šią savaitę „Iššūkis žvaigždėms” – per Velykas, sekmadienį, 20.50 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.