„Tango TV” „Dangų” šturmuoja trys naujokai: dvynės ir Kupido!

Atrodo, „Danguje 2” ramybės nebus niekada. Vos pasibaigus aistroms dėl Soliario ir Antano dvikovos, vos suskaičiavus vis labiau svarbius taškus po paskutiniojo finalo, dalyviams – ir vėl siurprizas: „Dangaus 2” vartus net nepasibeldę drąsiai atveria trys nauji konkurentai!
Jau aštuntus metus kartu scenoje. Dešimt metų – vienoje lovoje. Drauge – visus 18 metų. Tai kaunietės seserys dvynės Edita ir Erika. Jas vardais nelabai kas ir šaukia. „Sesės” ir ne kitaip. Net į „Dangų 2” jos įžengia kaip vienas dalyvis!

„Taip jau visą gyvenimą yra. Pripratome. Nors mus labai lengva atskirti – vienoje Editos ausyje yra trys auskarai, o Erikos – tik du”, – be paliovos juokauja jaunosios kaunietės.

Vienuoliktokės pakviestos į „Dangų 2” ilgai nedvejojo. Juk muzika – visas jų gyvenimas. Edita ir Erika nuo vienuolikos metų vaidina ir dainuoja Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, garsiame miuzikle „Muzikos garsai”. Šiemet merginos sėkmingai debiutavo „Eurovizijos” konkurse. Vienuoliktokės dvynės nužygiavo iki pat šio konkurso pusfinalio.

Seserys, pavadinusios save „droviomis”, po to kvatoja ne vieną minutę. Tiesa, kai pasisuka kalba apie vaikinus, Erika (ta, kuri su dviem auskarais) pripažįsta, jog Edita guvesnė, todėl visus nuo jos nuvilioja. Dvynės nesipyksta. Užtat be galo mėgsta lažintis. Lažinosi, ir kiek išsilaikys „Danguje 2”. Ir kas laimės realybės šou. Deja, išduoti „statymus” merginos griežtai atsisako, bet savo favoritų neslepia.

„Raimondos balsas nuostabus. O jei ne apie muziką – tai gal Marius, Justinas patinka. Hm, Justinas… Justinas, labiausiai”, – šypsosi abi seserys.

Vieną dieną prieš gerą dešimtmetį jis ėjo gatve, kaip paprastai ieškodamas tikrojo savęs. Ir išgirdo gatvės muzikantus grojančius nuostabią baladę. Nuo tada vaikinas labiau už viską susižavėjo muzika. Jis ėmė ir per penkiolika minučių sukūrė dainą. Tada griebė draugo gitarą ir kantriai pradėjo mokytis groti ja.

Taip prasidėjo muzikinis Voldemaro Petersono-Kupido kelias. Latviško kraujo turintis kūrėjas geriausiai pažįstamas Kauno barų ir restoranų lankytojams. Tiesa, vaikinas jau spėjo sudalyvauti ne viename konkurse ir festivalyje. Šiemet atidesni melomanai jį galėjo pastebėti ir „Eurovizijos” atrankiniuose turuose.

Dėmesio centre be galo mėgstantis būti vyriškis ne vieną moterį sužavėjo gražiomis romantiškomis dainomis, o kartais ir ugningu šokiu. Kupido – tikras melomanas, nespjaunantis net į gerą rusišką popsą. Jam yra tekę „apšildyti” ir Rusijos popscenos garsenybę Iriną Alegrovą.

Į „Dangų” kaunietis be galo troško patekti jau pernai, tačiau tuomet sutrukdė darbas ir meilė. Dabar nebeliko nei vieno, nei antro… Jaunuolis, pasižymintis stipria valia ir smulkmeniškumu, nuo aštuonerių nevalgo mėsos, neturi žalingų įpročių.

„Danguje 2” romantikas Voldemars tikisi išlikti iki pat superfinalo, o pagrindiniu konkurentu jis vadina žiūrovus savo hitu „Rytais” jau pavergusį Liudą. Kupido – labai šnekus ir yra tvirtai įsitikinęs, jog „Dangaus” apartamentuose pritaps bemat. Nors vaikinas už daugumą „dangiečių” gerokai vyresnis – jam 26-eri metai – jis nemano, jog tai gali būti kliūtis rasti bendrų interesų su šou senbuviais.

Pirmieji naujokų įspūdžiai, pažintys ir „dangiečių” reakcijos išvydus konkurentus – jau šį vakarą, 21.30 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.