Šeštadienį didžioji TV3 premjera – Marijus Mikutavičius su žaidimu „TAIP arba NE”!

Jokių beprasmybių, jokių triukų, tik pusė milijono litų vos už vieną klausimą – TAIP arba NE – štai tokį TV žaidimą jau šį šeštadienį, kovo 31 dieną, 19.05 val. pamatys TV3 žiūrovai. Pasaulyje itin populiarų šou „TAIP arba NE” Lietuvoje ves laidų vedėjas, dainininkas, šiuo metu „Danguje 2” besidarbuojantis Marijus Mikutavičius.
Pirmosios azartišką ir nenuspėjamą žaidimą „TAIP arba NE” išbandys Lietuvos garsenybės. Šią savaitę nufilmuota speciali „žvaigždėta” „TAIP arba NE” laida bus įvadinė – skirta taisyklių paaiškinimui, o žaidime laimėti pinigai bus atiduoti labdarai.

„Žaidimo „TAIP arba NE” taisyklės ir paprastos, ir sudėtingos: čia nereikia atsakinėti į sudėtingus klausimus, demonstruoti savo išsilavinimo ar baimintis, kad „susimausi”. Vienintelis faktorius, lemiantis sėkmę žaidime, yra pati sėkmė ir gal truputis pamatuotos rizikos, – sako M. Mikutavičius. – Pagrindiniai šio žaidimo veikėjai yra 26 lagaminai, žaidėjas ir situaciją stebintis bankininkas.”

Kaip patekti į žaidimą? Į „TAIP arba NE” žaidimą galima patekti perkant „TAIP arba NE” loterijos bilietus LOTTO ženklu pažymėtose vietose. Iš atvykusių į studiją žaidėjų butais bus atrenkami 26, o iš jų – vienas laimingasis, kuris sieks laimėti net pusę milijono litų! Laimingasis pasirinks 1 sidabrinį lagaminą, o likę 25 žaidėjai pasidalys kitus 25 lagaminus.

„Kiekviename lagamine yra konkreti suma – nuo 3 litų iki 500 000 litų. Žaidėjas, kaip ir žiūrovai, ekrane mato galimas sumas, tačiau nežino, kuriame lagamine jos slepiasi. Žaidimo tikslas – atspėti kuo mažesnes sumas ir taip laimėti kuo didesnę sumą. Žaidimą akylai stebintis bankininkas kas kartą žaidėjui yra pasiruošęs pasiūlyti tiek, kad šis baigtų žaidimą ir nebeloštų, – taisykles aiškina „TAIP arba NE” laidos vedėjas. – Mano misija žaidime – išklausyti bankininko pasiūlymą ir padėti žaidėjui apsispręsti, tęsti žaidimą ar ne.”

Ką daryti su 25 lagaminais? Laimingasis žaidėjas lagaminus kiekviename etape renkasi vis mažėjančia tvarka, t.y. – pirmame žaidimo etape jis atveria šešis lagaminus, antrame – penkis, trečiame – keturis, ketvirtame – tris ir t.t. Žaidėjas pats pasirenka, kada nutraukti žaidimą, kiek jį tęsti, kokia suma jį tenkina. Savo sumą bankininkas žaidėjui siūlo po kiekvieno etapo. Jei žaidėjas žaidžia iki galo, jam pasirinkti paskutiniame etape lieka tik iš savo arba 1 iš 25 likusio neatverto lagamino.

Ką veikia kiti 25 žaidimui atrinkti žaidėjai? Jie ne tik atveria laimingojo žaidėjo pasirinktus lagaminus, o ir spėja tame lagamine esančią sumą. Jeigu lagamino „savininkui” pavyksta tiksliai įvardinti sumą, jis laimi solidžius piniginius prizus.

Kokias sumas galima laimėti? Penkios mažiausios žaidimo „TAIP arba NE” sumos yra – 3 Lt, 5 Lt, 10 Lt, 15 Lt ir 25 Lt, penkios didžiausios – 100 000 Lt, 200 000 Lt, 300 000 Lt, 400 000 Lt ir 500 000 Lt. Visi į studiją atvykę žaidėjai gauna piniginius prizus. 25 žaidėjai su 25 lagaminais už teisingai įvardintą sumą gali laimėti nuo 1 tūkstančio iki 13 000 litų.

M. Mikutavičiui „TAIP arba NE” žaidime talkins dvi asistentės – šviesiaplaukė Aistė ir žavi brunetė Sandra. Išbandyti „TAIP arba NE” interneto versiją galima www.tv3.lt.

„TAIP arba NE” su Marijumi Mikutavičiumi – nuo kovo 31 dienos šeštadieniais 19.05 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.