„Kino pavasario“ atidaryme – žvaigždės iš Holivudo

Vakar, kovo 22 – osios vakarą kino teatre „Coca – Cola Plaza” iškilmingai prasidėjo tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris”, ateinančias dvi savaites kviečiantis žiūrovus leisti laiką kino teatre ir pasiimti kino atostogų.

Festivalio atidarymą pagerbė dvi lietuviškai prakalbusios žvaigždės iš Amerikos. Lietuvių kilmės aktorė iš Holivudo Rūta Lee koketiškai dėkojo visiems, žiūrintiems filmus. „Jei jūs neitumėte į filmus, aš neturėčiau darbo”, – juokavo aktorė. Festivalį atidaręs „Kino pavasario” svečias, aktorius Ianas Somerhalderis visų nuostabai taip pat prabilo lietuviškai. Jis pasveikino visus kino mylėtojus ir padėkojo už kvietimą atvykti į festivalį. Aktorius, Lietuvos žiūrovams pažįstamas iš populiariaus TV serialo „Dingę”, atvyko į Lietuvą pristatyti filmo „Regėjimo pojūtis”, kuris rodomas festivalio programoje.

„Kino pavasario” organizatoriai džiaugiasi, kad dar neprasidėjus festivaliui į jį jau buvo parduota beveik 20 tūkst. bilietų. „Tai pranoko visas mūsų prognozes”, – šypsojosi festivalio direktorė Vida Ramaškienė. Tačiau direktorė užtikrino, kad neparduotų bilietų dar yra pakankamai ir visi norintys patekti į filmų seansus, nesusidurs su nepatogumais.

Kovo 23 d., penktadienį, 22 val. „Kino pavasario” laukia dar vienas atidarymas. Šalia kino teatro „Coca – Cola Plaza” iškilęs „L‘oreal kino klubas” kviečia į vakarėlį „Daft Punk‘s Electroma Afterparty” ir oficialų kino klubo atidarymą. Po garsaus prancūzų dueto filmo „Electroma” į vakarėlį klube susirinkę svečiai turės galimybę pamatyti ankstesnįjį „Daft Punk” filmą „Interstella 5555” bei klausytis didžėjų atliekamos šių dviejų elektronikos genijų muzikos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.