Ukrainos ir Farerų salų rungtynės neatidėtos

2008 metų Europos čempionato atrankos B grupės rungtynės tarp Ukrainos ir Farerų salų kaip ir buvo planuota įvyks šį šeštadienį – taip nusprendė UEFA.

„UEFA atstovai nusprendė, jog mačas tarp Farerų salų ir Ukrainos rinktinių įvyks kovo 24 dieną kaip ir buvo numatoma”, – teigiama UKrainos futbolo federacijos pranešime.

Ukraniečių treneris Olegas Blokhinas kiek anksčiau pareiškė, kad mačas Toftire turėtų būti nukeltas iki rugpjūčio, nes Farerų salų atstovai pareiškė, kad aikštė yra prastoje būklėje dėl sniego.

„Ką manau apie galimą nukelimą? Seniai siūliau nukelti rungtynes į rugpjūtį, bet su tuo nesutiko prancūzai ir italai. Fareruose oro sąlygos yra įprastos šių metų laikui. Būčiau labai patenkintas, jei rungtynės būtų nukeltos. Varžybos turi būti žaidžiamos tinkamomis oro sąlygomis.”, – trečiadienį spaudos konferencijoje sakė O.Blokhinas.

Treneris teigė bijantis, kad gali tekti apie nukeltą susitikimą sužinoti jau vietoje: „Gali atsitikti taip, kad nuskrisime žaisti, išeisime į aikštę ir teisėjas mums pasakys, kad žaisti neįmanoma. Tai būtų blogiausia, nes tektų 6 valandas praleisti lėktuve ir rengtis mačui su Lietuva ”

Tačiau UEFA priemė sprendimą neatidėti rungtynių, ir Ukrainos rinktinei penktadienį teko išvykti į Farerų salas. Olego Blokhino auklėtiniai B grupėje su 6 taškais užima ketvirtą vietą ir trečiadienį namuose susitiks su Lietuvos rinktine.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.