Šeštadieniais su „Kauno diena” – žurnalas „TV Panorama”

Nuo kovo 31 dienos su dienraščiu „Kauno diena” bus platinamas televizijos ir kino gidas žurnalas „TV Panorama”. Žurnalas pakeis šeštadieninį „Kauno dienos” priedą „Eteris”. Žurnale „TV Panorama” bus pateikiami rašiniai ir naujienos iš TV ir kino pasaulio, laidų ir filmų recenzijos, 39 televizijos kanalų programos, kino teatrų repertuarai. „TV Panorama” bus leidžiama 50 tūkst. egzempliorių tiražu ir platinama su „Kauno diena” bei Panevėžio dienraščiu „Sekundė”. Pastarojo dienraščio prenumeratorius žurnalas „TV Panorama” pasiekia nuo Naujųjų metų.
„TV Panorama” iš kitų panašių leidinių išsiskirs kritišku požiūriu į televizijos laidas ir darbą. Pateiksime laidų anonsus ir filmų reitingus, kad žiūrovams būtų lengviau apsispręsti, kurios laidos ir kino filmai yra verti jų dėmesio”,- teigė „Kauno dienos” vyriausiasis redaktorius Kęstutis Jauniškis.
„TV Panorama” skaitytojams bus patogesnis TV gidas nei iki šiol leistas laikraščio priedas „Eteris”. Žurnale pateikiamos TV programos bus suskirstytos pagal žanrus – atskiruose blokuose bus pateikti nacionaliniai, regioniniai, užsienio, sporto, dokumentikos, filmų, muzikos ir vaikams skirti TV kanalai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.