Tarp Lietuvos studentų antrąkart išrinktas pardavimų Guru

Antrą kartą Lietuvoje CV-Online ir ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rengiamo „Pardavimų Guru – studentų lyga” konkurso metu išrinkti trys geriausi pardavimų specialistai tarp studentų.

Perėję tris atkrintamuosius turus ir įveikę kompetentingos komisijos klausimus bei praktines užduotis, pardavimų GURU vardą iškovojo KTU vadybos studentas Stasys Šiurkus, antrąją vietą užėmė VDU istorijos bakalauras Andrius Pelegrimas, o trečioji vieta atiteko VU ekonomikos studentui Pauliui Briedžiui. Nugalėtojai išsidalino Nordea Bank Lietuva įsteigtus piniginius prizus ir Sony Ericsson įsteigtą prizą – mobilųjį telefoną.

Šįkart dėl pardavimų GURU vardo užvirė rimta kova tarp 353 konkurse užsiregistravusių studentų, kurių dauguma ne tik studijuoja, bet ir dirba. Komisija vertino konkurso dalyvių sugebėjimus padaryti gerą pirmąjį įspūdį, užmegzti gerus santykius su potencialiu pirkėju, išsiaiškinti jo poreikius bei pirkimo kriterijus, reprezentuoti produktą, dirbti su prieštaravimais, argumentuoti ir sudaryti sutartis. Atkaklumo konkurso dalyviams prireikė ne tik demonstruojant savo pardavimų įgūdžius bei žinias, bet ir vertinant savo konkurentų sugebėjimus. Kritikuojančiojo „grįžtamąjį ryšį” konkurso komisija vertino taip pat griežtai, kaip pardavimų įgūdžius.

„Labai džiugina tai, kad konkursui užsiregistravusių studentų šiemet buvo kone dvigubai daugiau nei pernai. Tai rodo, kad studentai noriai naudojasi proga tapti matomais tiek vadybos mokslo, tiek vadybos darbo rinkos kontekste”, – teigia ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Karjeros centro vadovė Gintarė Aldonytė.

ISM Ekonomikos ir Vadybos universitete vykusį finalą stebėjo ne tik akademinė bendruomenė, bet ir įmonių atstovai, kurie po renginio turėjo galimybę bendrauti ir pateikti darbo pasiūlymų labiausiai sudominusiems konkurso dalyviams.

„Mes skatiname jaunus žmones būti aktyviais darbo rinkos dalyviais. Studentams tai puiki proga realiai įvertinti savo galimybes ir sugebėjimus tokių pačių studentų tarpe ir sulaukti konkrečių darbo pasiūlymų”, – teigia CV-Online pardavimų vadovė Nerija Račkauskienė.

Studentus vertinusią ir nugalėtojus rinkusią komisiją sudarė Nordea Bank Lietuva valdybos narys, Verslo klientų departamento vadovas Giedrius Voveris, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Vadovų studijų ir mokymų pardavimo vadovė Žaneta Ivanauskienė, Nordic Training International direktorius Dainius Meilūnas ir CVO Group generalinis direktorius Saulius Jovaišas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.