Nuo antradienio – antrasis „Nekviestos meilės” sezonas

Pirmadienį žiūrovai išvys paskutinę serialo „Nekviesta meilė” pirmojo sezono seriją, o antradienį iš karto bus rodomas antrasis populiariausiu tapusio serialo sezonas.

„Nekviestos meilės” herojų gyvenimas nesustos vietoje. Andrius neliks vienišas, Linos istorija nesibaigs skrydžiu į Londoną, Steponas nenuskęs alkoholizmo liūne, iš kalėjimo išeis Elvyra. Žiūrovai sužinos, kas atsitiko su rusų pinigais ir kur dingo Miroslavas. Pirmosiose „Nekviestos meilės” serijose pasirodys ir tikrasis Vytės tėvas.

Naująjį sezoną stipriai pasikeis visų mylimų personažų gyvenimai. Mėtą, Andrių, Liną, Nijolę, Steponą, Gražiną sudrebins tai, kas yra serialo pavadinime – nekviesta meilė.

Nuo pat naujo sezono pradžios žiūrovai pajus, kad personažai pradėjo geriau gyventi. „Daug mieliau žiūrovui matyti prabangius restoranus, prašmatnius interjerus, trumpai tariant, gražesnį gyvenimą. Tam yra sąlygos – visiems mūsų herojams gyvenimas ekonomiškai pagerėja. Andriui puikiai sekasi verslas, Nijolė gauna superpasiūlymą – vadovauti prabangių parduotuvių centrui. Gražina rašo antrąjį romaną”, – pasakojo serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Serialo tęsinyje žiūrovai išvys naują personažą Igną (aktorius Kęstutis Povilaitis), buvusį kalinį, kuris, išėjęs iš kalėjimo, bandys įsikabinti į gyvenimą ir atkurti santykius su buvusiais artimaisiais. Vienoje serijoje jau pasirodęs žurnalistas Simonas (aktorius Marius Mačiulis), taps labai svarbiu veikėju ir gerokai supainios vieną gražią serialo meilės istoriją. Andrius Žvinys į darbą priims naują padėjėją Rositą (aktorė Dalia Marozovaitė), kuri sujauks ir taip neramų jo gyvenimą. Seriale pasirodys efektinga gražuolė Dovilė (aktorė Jūratė Vilūnaitė), kurios žvilgsnio neatlaikys ir įsimylės vienas pagrindinių herojų.

Nuo antradienio „Nekviestoje meilėje” skambės ir naujas serialo garso takelis, naujos dainos, kurias atliks pagrindinė serialo herojė, popžvaigždė Mėta ir jos naujoji sesuo Lina.

Antrasis „Nekviestos meilės” sezonas ir naujos 58 serijos – nuo antradienio, kovo 20, darbo dienomis per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.