UAB „BRC nekilnojamas turtas” pristato naują prekinį ženklą

UAB „BRC nekilnojamas turtas” vienas iš pagrindinių veiklos tikslų – siekti, kad nekilnojamojo turto rinka ir joje teikiamos paslaugos Baltijos šalyse taptų skaidresnės ir labiau suprantamesnės vartotojams. Todėl į nekilnojamojo turto rinką įvedamas naujas prekinis ženklas, kuris bus siejamas su kompetetinga konsultacija, atsakymais į visus nekilnojamojo turto klausimus ir rezultatais, viršijančiais mūsų klientų lūkesčius.

BREC – tai Baltijos nekilnojamojo turto paslaugų centras (Baltic Real Estate Center), veikiantis visose trijose Baltijos šalyse ir teikiantis paslaugas, reikalingas perkant, parduodant, nuomojant, vystant ar naujai statant nekilnojamojo turto objektus. Teikdami įvairiapuses paslaugas nekilnojamojo turto srityje, mes taupome mūsų klientų laiką, energijos sąnaudas ir pinigus.

Šiuo metu įmonė Baltijos šalyse turi 9 biurus, kuriuose dirba daugiau kaip 100 nekilnojamojo turto specialistų. UAB „BRC nekilnojamas turtas” artimiausiuose planuose – išplėsti savo vystomą veiklą Rusijoje (Kaliningrade, Sankt Peterburge). Lietuvoje paslaugos teikiamos Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.